Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vzit na jidlo?

Od: tomases odpovědí: 29 změna:

mam problem s financemi nemam ani na jidlo nikdo ze znamich me nepomuze a uz jsem fakt ctyri dny nejedl nic jen vodu

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A co takhle se zvednout od PC a jít si nějaké finance vydělat.

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Asi bych se obrátil na Armádu spásy -tam by Vám měli pomoci překlenout nejhorší období.Nepíšete jestli pracujete a nemužete vyjít -to v poslední době hodně rodin.Nebo jste bez přístřeší a bez příjmu.V prvním případě bych u následující výplaty osekal všechny výdaje bez kterých se obejdete(alkohol,cigarety,dobití vysokého kreditu ,koníčky, atd.) a hold se musíte uskromnit. A v druhém případě bych žádal o dávky v hmotné nouzi. Hodně štěstí. Vydržte!

marenka*
hodnocení

0x

Tomases. na to, že umíráš hlady mi přijde přinejmenším zvláštní, že máš PC a platíš si připojení. Prodej PC, podívej se, co ještě by se dalo prodat. A zítra se běž podívat po práci.

ladinpraha*

Přesně tohle byla první odpověď, která mě napadla. Ale pak jsem si řekl, že tohle napíše Mařenka a napsal jsem to trochu jinak.

hodnocení

0x

Oběhněte popelnice a kontejnery u marketů, tam určitě něco najdete...

doplněno 27.02.11 18:16:

Přijde mi totiž, že si tu opět z nás někdo střílí...

lidus*
hodnocení

0x

Pokud nesedíte u kamaráda tak máte PC a připojení k internetu. A pokud sedíte u kamaráda tak já svým hostům uvařím kafe a nabídnu i svačinu. Asi na tom něco bude, že sytý hladovému nevěří.

hop®
hodnocení

0x

Tomáši, chceš občasnou nárazovou brigádu v Praze?

pomenka*
hodnocení

0x

Co by zato nějaká žena dala tak dlouho nejíst, když drží dietu.:-P

tomases
hodnocení

jsem v pronajmu nic tu neni me ja pracuji ale jsem nemocnej dost jinak nemoci prechazim a z neschopenky utahnu tak tak bydlení jeste bych dodal ze je to bydleni za hubicku levneji snad venku pod mostem ale je fakt ze pak bych na to jidlo asi měl a take nejsem nejakej nefakcenko

jujanka

Se zpamatuj! Není to zrovna sranda...

buss
hodnocení

0x

je faktem, že lidi co si stěžují málo čeho dosáhnou, spíše něco chtějí po druhých. Zatnout zuby a hledat, hledat, nabízet, dívat se kolem sebe.

hodnocení

0x

Tomáši, pokud jste poblíž, stavte se, dávám 50 Kč na hodinu na dlaň. Potřebuji složit polystyren. Nic složitého a těžkého.

hop®

Milane, i já jsem nabídl brigádu. Jsem schopen v některých případech zařídit i 100,-Kč/hod, čistá ruka. Odezva žádná. Akorát můj kamarád, který byl dnes u mne na "brigádě" a četl se mnou u odpoledního kafe poradnu, mne málem "zmlátil", že ON potřebuje práci a peníze a ať to nenabízím nikomu jinému, že to VŠECHNO udělá rád sám. Trochu rozdíl, že? *nevi*

marenka*

Tak třeba tazatel nechtěl brigádu. Čekal pomoc, že bychom utřeli slzu v oku a poslali balíček. *frajer*

mařenko a hope, kdyby chtěli lidi pracovat kvalitně a šikovně, to bych si mohl i odpočnout, ale již za týden jedu do termálu na Slovensko. Odpočnu si.

hop®

Milane, jsem schopen za rozumně odvedený pracovní výkon nabídnout a zajistit docela rozumné peníze. Ale dneska sehnat poctivýho řemeslníka, který Vás neokrade a nebude svoji práci ojebávat, je fakt těžkej problém! Ani brigádník "podržtaška" dneska za kilo už ani nevstane, a to už vůbec nemluvím o pomocníkách z blízkých východních krajů...

marenka*

No vidíte to, já práci mám, břuch mám plný a brala bych ještě brigádku všemi deseti. *modla*

hop®

Mařenko, možná to čekal. Ale v tom případě je moje reakce jednoznačná. A tomu člověku bych to sdělil v klidu a bez té hvězdičky. NAS*AT!

pu®
hodnocení

0x

No počkejte, za chvíli se tady na vás budu obracet s prosíkem i já - klidně půjdu skládat ten polystyren.. resp. vytírat po té vykládce, to by šlo? *modla* No, snad to nenastane, ale možné je všechno a já zrovna optimismem nehýřím, tak se na mě těšte ;) Ale to spíš jen taková douška... Také se divím, že tazatel neskočil po obou možnostech. Já se takhle ptát, tak mít to jenom trochu blízko, už jsem, Hope a Milane, dávno u vás. Možná i u obou... *nevi*

hop®

Pú: Najednou? *sok* Že by příznaky počínající schizofrenie? *smich*

Ale teď vážněji: občas dáváme možnost příležitostného výdělku i křehký ženám. Když po rekonstrukci bytu jako řemeslníci vypadnem, tak si větší bordel samozřejmě odvezem s sebou, firma účtuje hrubý úklid. Ale občas chce zákazník úklid načisto, prostě třeba celej novej zařízenej barák vypiglovat, tak aby si jen přinesl peřinu a mohl jít spát.

V tomto případě nastupují naše kamarádky, které mají zrovna volno. Protože, co si budem namlouvat, ty ženský maj přecejen smysl pro pořádek a čistotu trošku vyvinutější než většina chlapů...

pu®

V tom případě se hlásím do služby *jasne* (ale fakt!) Kdoví, jestli na chvíli zase nezapadnu do manuální práce, jestli se situace v oboru vyhrotí tak, jak se bojím. A na VŠ jsem jedno léto a pak i kus roku vedle své intelektuálské práce taky chodila uklízet a musím říct, že na to dodnes ráda vzpomínám - nedělala jsem to sice tak dlouho, ale teprve tehdy jsem pochopila otce, který byl nucen jistou dobu pracovat v dole a dodnes si z toho vzal to lepší...jako malá jsem to nechápala, vnímala jsem jenom tu hroznou křivdu, ale on vždycky říkal: "aspoň chvíli jsem nemusel přemýšlet a chodil domů s čistou hlavou". A je to fakt, má to něco do sebe. Takže až kamarádky nebudou moct, s radostí zaskočím *slunce*

doplněno 28.02.11 22:30:

Jo, a ne najednou *smich* Já myslela, že bych byla vděčností tak hbitá, že bych stihla vypomoct na obou štacích *uf*

hop®

Milá Pú, také občas řešíš dotazy od konce? *smich*

A nevím, kde je "umístěn" pan Milan, aby se ta doprava moc neprodražila...

A pokud si přečteš krátký popis mé "antikariéry" (nedávno zde bylo téma o tom, kdo je kdo), tak pochopíš, že s názorom Tvého táty bezvýhradně souhlasím!

lidus*

Že vám to není hloupé, ten člověk chtěl dva rohlíky a 10dkg godhaje a vy hned s prací.

jirbar*

To má štěstí, že je ještě nemá zkažený žaludek. Po současném gothaji se jeden musí pozvracet.

hope, jsem zde, ale jen na chvilku, páč mám hodně práce.

Je stavební výstava do soboty a v úterý již v termálu...

do neděle si ode mne odpočnete.

Dneska měl přijít brigádník, zavolal že mu ujel autobus, že přijde déle, za hodinu volala jeho přítelkyně že to nestíhá,,,

tak jsem sdělil, že už nemusí chodit, páč auta jsou již složena.

Asi nechtěl peníze...

1jara*

Škoda že jsem to nečetl dříve, přijel bych na tu brigádu.

martinamaus*

Četla jsem tvůj příspěvek s nabídkou na práci. I já nějakou hledám. Jsem na mateřské a kažká kačka se mi hodí. Auto mám, dopravit se do Prahy a okolí můžu.

martinamaus*

Já teď nevím,jestli se má odpověď odeslala, každopádně bych zájem o téměř jakoukoli práci měla. Jsem na mateřské dovolené, auto mám a Praha a okolí není problém přijet...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]