Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - jakou lampu

Od: evina* odpovědí: 7 změna:

Ahoj holky,potřebovala bych poradit co a jak,chci si dělat nehty doma.Uvažovala jsem o kurzu,ale na něj nemám(jsem na mateřský).Tak budu samouk.Co budu potřebovat zhruba vím,rozhodla jsem se že koupím lampu a ostatní zvlášť,kvůli kvalitě gelů...kdyby mi mohl někdo zkušený poradit značku lampy,popř.mail.adresu,chtěla bych tu 4-zářivkovou,tu jednozářivkovou zrovna nechválíte.A ještě se chci zeptat jestli můžu některé věci koupit třeba v drogerii třeba gilotinu,lepidlo,pilníky,štětku,tipy, zda to víde levnějc,nebo mám vše schánět u nehtové firmy přes internet,popř. u jaké.Dám přednost levnějším výrobkům,ale kvalitním.Mooooooc děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

2x
cernis82@seznam.cz to je mail na dodavatele...4zářivková lampa,mám jí je super a jen za 1300,- na dobírku
evina*
hodnocení

Elen našla jsem na netu ještě o něco levnější UV lampu,můžeš se mi na ni mrknout,jestli by vyhovovala,je to ta za 1099 kč.Nebo si mám radši koupit tu co si mi doporučila ty?Díky.
elena*
no ráda bych se na ni mrkla,ale nedala jsi adresu*smich* ale asi to bude něco podobmého
evina*
hodnocení

No jo*smich*,www.nehtova-modelaz.okamzite.eu,asi to je stejný no.Ještě přemýšlím, jestli to mám na poprvý risknout sama,nebo si je mám nechat někde udělat,abych to přímo viděla jak se to dělá.Co myslíš?
maaaja
ahoj evino.bude lepší abys to viděla nejméně jednou...jak se dělají nové...jak se doplnuje...to je lepší než shánět informace na netu. Já to udělala taky tak...ale když nevím tak pak je tu tato bezva stránka..ale vážně je lepší vidět to "live";). pak máš na netu i různá videa jak na to. držím palečky *ua*Maja
evina*
hodnocení

Já jsem už gelový nehty měla,tak zhruba vím jak na to, ale je to už dýl (asi 4roky).
evina*
hodnocení

Můžeš mi poslat adresu na ty videa?Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]