Nejste přihlášen/a.
Až budete mít namíchaný a převařený solný roztok na uzení tak do něj dejte umyté syrové vejce a když se plovoucí vejce bude nepatrné vynořovat cca 3-5mm nad hladinu máte správnou hustotu solného roztoku.Po vyuzení zkonfrontujete zda tato metoda je dobrá pro rychlou a jednoduchou kontrolu.Toto je stará metoda,jelikož každá sůl jinak solí.Je to obdoba jako měření fridexu v chladiči.Toto vymysleli naši dědkové.V jednoduchosti je genialita.
1. A co ma byt?
2. Je to blbost, pac cim je vejce starsi, tim obsahuje vetsi vzduchovou bublinu a tim je i logicky vice nadlehcovano. Solny roztok tedy bude pri pouziti ruznych vajec ruzne nasyceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.