Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
chtěla bych se zeptat jestli si někdo nepamatujete jak se jmenoval oplatek (typ dnešní tatranky) a v něm bývala nálepka..Může to být cca 15 - 20 let zpátky co se prodával..Pamatuju si ho jako děcko a už dlouhou dobu nad tím přemýšlím..Vzpomenete si někdo? :D
Děkuji, to je výborná stránka..trochu mě děsí v čem jsem, ačkoliv krátkou dobu, žila.. :D
Ale ikdyž jsem to projela jedno po druhém, tak ten oplatek ne a ne najít.. Už mi začíná připadat, že snad ani neexistoval.. Ale nechápu, že ho někde v té paměti mám..
Každopádně děkuji za snahu..
Omlouvám se, že jsem ve své fantazii vyplodila Mauglího. .Nakonec jsem to po x-letech zjistila od kamarádek..Měla jsem odpovědi tak nablízku, jen stačilo otevřít pusu..
Takže finální odpověď je KUKU RUKU..A dokonce jej má začít vyrábět Nestlé..Takže jak bude na trhu - hurá do dětských let!
Všem vám děkuju za snahu (toho ci cením)..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.