Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pralinky - recept

Od: kacu* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nebudu se vypisovat, na to nemám čas, takže stručně a jednoduše : Nevíte o někjakých dobrých receptech na domácí pralinky, pokuď možno i na nějaký tip z čeho by se dala udělat forma na ně? Nechtějí se mi kupovat silikonové nebo jiné formy, když to udělám jednou za uherský rok.. předem dík za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

2x

hodnocení

0x

Úsměvný recept - ukousnout čokoládové figurce hlavu a naplnit rumem...:-P*placni*

hop®

Jj, to je ono!

RYCHLÉ RUMOVÉ PRALINKY:
Suroviny:
2 kg dutých čokoládových figurek, 1 litr kvalitního rumu
Postup:
Vezměte dutou čokoládovou figurku a ukousněte jí hlavu.
Do takto vzniklého otvoru nalijte rum a ihned konzumujte.
A PAK ŽE VÁNOČNÍ CUKROVÍ ZABERE SPOUSTU ČASU!
Tak Vám držím pěsti, aby se letošní cukroví povedlo...
Dovoluji si recept zjednodušit a zlevnit, a to tak, že napeču rumové pralinky bez čokolády, čili hrknu si rumu přímo z flašky.
Když zvolím správné dávkování, tak budu mít pocit, že je na vánoce i uklizeno, že jsou lidé kolem milí a konečně si užiji svátky pohody a klidu .

P.S.: Kopíruji z došlého mailíku...

Domácí pralinky - recept

kacu*
hodnocení

O ukusování hlavy jsem četla :) našla jsem na stránkách maminčiny recepty.cz to by mě zajímalo jestli tohle opravdu maminky dělaly .. :) Děkuji za příspěvky, ale Místo ukusování hlav bych chtěla něco co se dá zabali t nebo strčit do krabice .. nebo aspoň a by se mi ten rum nevilil... a jinak nevíte ještě o jiných náplních? dík za odpovědi :) fotka velice úsměvná :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]