Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pijete mléko z mlékomatu bez převaření?

Od: kejikl® odpovědí: 14 změna:

Pijete mléko z mlékomatu bez prevareni?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Rád bych, ale nejbližší mlékomat mám asi 60km, tak mi zatím musí stačit ty dvě kozy co mám.

hop®

Ty jsi ženatý? *haha*

cyril*

Ne, vdaná!

hop®

Aha, a máš ty dvě kozy velký, nebo používáš slámku? :-P

cyril*

Jednu větší a jednu menší. Používám příbor.

matejka*
hodnocení

0x

Jasně a nikdy mi nic nebylo:o)

lidus*
hodnocení

0x

Já ano a nic mi není, manžel v žádném případě, bojí se. Před lety jsem dělala zootechnika v JZD,pila mléko spíš smetánku z chladící nádoby, na druhou stranu zase vím co se dojilo a pochybuji, že došlo ke změně k lepšímu. Dětem bych to nepřevařené nedala.

pu®
hodnocení

0x

Přítel je "mlíkový", vyloženě labužník, každý hlt (dobrého!) mlíka si vychutnává tak, že mi to hlava nebere. Čímž jenom ilustruji, že na rozdíl ode mě asi dobré mlíko fakt pozná :D No a k odpovědi - jezdí si do mlékomatu na Kubánském náměstí v Praze a zásadně nepřevařuje (prý to pak ztratí tu správnou chuť). Nikdy mu nic nebylo. Ale na stranu druhou jsem četla, že třeba na Karlově náměstí je mlékomat trochu zahnusený a lidé ho nemají v oblibě - potuluje se tam spoustu vágusů a nikdy nevíte, kdo kam sahne. Odtamtud bych asi mlíko převařovala... No, jistotu ale nemáte nikdy, že. *nevi*

marenka*

potuluje se tam spoustu vágusů a nikdy nevíte, kdo kam sahne. Odtamtud bych asi mlíko převařovala... No, jistotu ale nemáte nikdy, že.

Pu, tohle už neřeším, poté, co si jeden bezdomovec báječně odkašlal v Bille nad pultem s rohlíky. *zed*

buss
hodnocení

0x

Každý to snáší jinak, někdo nic, jiný se po...e.

mil®
hodnocení

0x

Mléko nepřevařuji a nic mi nejni a to ho vypiju celkem dost.

jabraka*
hodnocení

0x

Nemohu pít mléko vůbec,dělá mi ve střevech průvan,říká se tomu alergie na laktozu.Jen jsem chtěl říci,že nedávno byl v televizi šot o tomto problému a mlékaři prohlásili,že dnes je ve všech mlékomatech mlíčko pasterizované.

JABRAKA

hop®
hodnocení

0x

Zatím jsem ho neochutnal, ale převařovat ho zcela jistě nebudu!

dodousek*

Nepřevařuji ho jen když chci škraloup:-Pten miluju od malička-jinak nepřevařuji-každý pátek přijíždí motorová kráva jménem Fiat Ducato tak ji podojím za 15 litřík a udělám si hezký víkend*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]