Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi křekhé a tenké nehty

Od: luciem87* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych někoho poprosit o radu. Také jsem si nechala udělat gelové nehty. Vypadaly krásně, avšak po týdnu se mi ulomil jeden nehet, další den další 3 a pak už jsem na to neměla nervy a nehty jsem ostříhala.Zbývající gel jsem odpilovala. A v tom je ten problém. Myslím si, že ne moji vinou, ale vinou mé nehtařky. Ona mi nehty zpilovala tak, že je mám tenké jako papír,po bílých špičkách nejsou ani památky, žádné nemám, mám nehty ulámané skoro až do masa, ale co mě bolí ještě víc, jsou trhlinky, které se mi začaly dělat zboku na nehtech v prostředku, takže nehet nejde ani ulomit, protože bych si utrhla i kus prstu, poraďte mi prosím někdo,co mám dělat, nebo alespoň nějaký přípravek, po kterém by ty záděěry tak nebolely...Zpevňovač nehtů nepomáhá. ..Už takhle trpím více jak týden...Prosím poraťe...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

4x
S tím jsi ale musela počítat,nehet po sundání gelovek je vždy poškozený a tenký.Ted ti jen poradím aby sis je lakovala...kvůli zpevnění a čekala až ti odrostou.
ferda12345
hodnocení

Mohla bych se Vás také na něco zeptat? Moje kamarádka má úplně stejný problém a chtěla by si na takovéto nehty nechat opět aplikovat umělé. Myslíte si, že je to dobrý nápad, nebo by měla počkat, ač jí odrostou...
elena*
není to dobrý nápad,ale i přesto někdo si nehty několikrát sundá a opět si je nechá udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]