Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapečené brambory s mletým masem

Od: marenka* odpovědí: 26 změna:

Dobrý den všem. Tak mám na dnes nachystané, předvařené brambory a osmahlé mleté masíčko. To chci zapéct, ale na netu jsem našla dvě varianty. Buď prokládat brambor, maso, sýr, brambor, maso, sýr a upéct, nebo proložit, zalít mlékem s vejci a upéct.

Tak nevím, co z toho bude lepší, nikdy jsem to nejedla. Poradíte? ;)

Děkuji předem.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

2x

Já je dělám ( teda manžel ) tak, že zalévá smetanou a to je mňamka :)

binka*
hodnocení

2x

Nějak si nedovedu představit mleté masíčko zalité vejci s mlékem... ale nikdy jsem to nejedla, tak nebudu soudit, třeba je to dobré. Radši bych se ale držela té první varianty.

Tak Marenko, dobrou chuť! A dejte vědět, jak to dopadlo!*palec*

marenka*
hodnocení

No to mi tam právě taky nesedělo. Na druhou stranu se bojím, aby to nebylo suché, což by vyřešila ta smetana. *nevi*

Teď mě ještě napadlo přidat na maso plátky anglické slaniny a malá rajčátka na půlky... já se bojím, abych to nepřeplácala, jak je u mě dobrým zvykem. *hi*

karina*

tu slaninku ano, rajčátka jako ozdobu. Uf, já už to nemůžu číst, fakt mám hrozný hlad *smich*. Jdu s tím něco udělat. Asi si dojdu pro kapesník.Dobrou chuť. Kar.

marenka*
hodnocení

Jakože ten kapesník sníte? *sok**frajer*

karina*

utři jím sliny*smich*

binka*

Karino a s čím si ten kapesník dáte? *haha*

marenka*
hodnocení

Ježíšmarjá, nechtějte vědět, co mi teď prolítlo hlavou. *haha*

karina*
hodnocení

2x

marenko, já mám zrovna hlad, že bych se o něj mohla opřít *smich*. A mám tady jen kafe, jinak všechno zmrzlé na kost.. Nijak bych to nezdržovala a udělala bych první variantu a příště tu druhou. A uvidíte jaká bude lepší *smich*Karina

marenka*
hodnocení

Karino, ale víte, co mě teď napadlo, po Vaší odpovědi? Taková bláznivina. Rozdělit to v pekáči napůl alobalem a udělat obě varianty. :D

karina*

merenko nebuďte spořík, udělejte od obého po pekáči *smich*.K

doplněno 07.09.10 14:29:

pardon, překlep, marenko...

pt®

Mařenko, klidně bych to zalila mlékem s vejcem. Ale ty dva různé pekáče, jak radí Karin, to je supr varianta. PT /stařenka/

marenka*
hodnocení

Karin mě načapala s tím spořílkem dobře. *hi**smich* Že bych narychlo sehnala dva malinké pekáčky? :D

To nemůžu, já už mám předvařené brambory a doma mám právě tak půl hodinky, max. hodinku na přípravu oběda, než mi manža zhyne hlady. *frajer*

binka*

Já myslela, že to bude k večeři ...*sok*

karina*

marenko, už se rozhodujete půl hoďky, Už to mohlo vonět. Tak šup šup ať z vás není vdova.*smich*K.

marenka*
hodnocení

Já si dala náskok s dotazem *uspech* Domů jdu za půl hoďky, ještě musím do obchodu a obědváme kolem páté hodiny. To je životospráva co? *vtip*

binka*

Jo takhle, v tom případě bych už to pomalu nazývala večeří ...*smich* nebo snad večeře bude taky?;)

marenka*

Jasně, večeře se podává kolem jedenácté večer, pokud oběd nebyl dost sytý. :D Většinou se zeptám, máš hlad? Když nemá, tak si dáme kafe. Sama nejím. *nevi*

malvinka*

Nač alobal neříkla jsi ,že ruční práce nejsou tvé hobby?*smich*

marenka*
hodnocení

0x

Takže hlásím výsledek. Dobrotáááááááááááá *ua*

Nakonec jsem to vykombinovala tak, že jsem dala cibuli na kolečka, na to brambory na kostičky, na to mleté (předem osmahlé, okořeněné), na to vrstvu nastrouhaného sýra. Zalila smetanou a zapekla. Super super. Akorát mi je těžko, protože jsem se přejedla. :D Ještě jednou díky moc za tipy. *srdce*

karina*

*palec*a kam zmizela ta anglická? Mě už rozmrzá masiko a taky něco bude... Klidně kolem 22h. To už většinou je moje druhá večeře a nijak se tím nestresuji *hi**smich*K.

marenka*

Mně jí tam nakonec bylo líto dát, když jsem si nebyla jistá tím výsledkem. *hi*

binka*

Tak hlavně, že se povedlo a byla to dobrota i bez anglický ... ta je ostatně samotná nejlepší! *palec*

karina*

marenko, já čekala, že mě napíšete, že jste nakonec snědla jen tak s čerstvou houstičkou :-P. Soudím podle sebe ...*smich* K.

marenka*

Já jí nechám zas na kuře. To udělám takové lupínky z té anglické a nechám je jenom na tom kuřeti ležet. Jsou křupavé a mňááám. *ua*

lidus*
hodnocení

0x

Výborné je zalít- 2 vejce rozšleháná ve smetaně a půl sáčku Maggy-zapečené brambory s rozmarýnem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]