Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Tak mám na dnes nachystané, předvařené brambory a osmahlé mleté masíčko. To chci zapéct, ale na netu jsem našla dvě varianty. Buď prokládat brambor, maso, sýr, brambor, maso, sýr a upéct, nebo proložit, zalít mlékem s vejci a upéct.
Tak nevím, co z toho bude lepší, nikdy jsem to nejedla. Poradíte? ![]()
Děkuji předem.
Nějak si nedovedu představit mleté masíčko zalité vejci s mlékem... ale nikdy jsem to nejedla, tak nebudu soudit, třeba je to dobré. Radši bych se ale držela té první varianty.
Tak Marenko, dobrou chuť! A dejte vědět, jak to dopadlo!![]()
No to mi tam právě taky nesedělo. Na druhou stranu se bojím, aby to nebylo suché, což by vyřešila ta smetana. ![]()
Teď mě ještě napadlo přidat na maso plátky anglické slaniny a malá rajčátka na půlky... já se bojím, abych to nepřeplácala, jak je u mě dobrým zvykem. ![]()
marenko, já mám zrovna hlad, že bych se o něj mohla opřít
. A mám tady jen kafe, jinak všechno zmrzlé na kost.. Nijak bych to nezdržovala a udělala bych první variantu a příště tu druhou. A uvidíte jaká bude lepší
Karina
Karino, ale víte, co mě teď napadlo, po Vaší odpovědi? Taková bláznivina. Rozdělit to v pekáči napůl alobalem a udělat obě varianty. :D
merenko nebuďte spořík, udělejte od obého po pekáči
.K
pardon, překlep, marenko...
Mařenko, klidně bych to zalila mlékem s vejcem. Ale ty dva různé pekáče, jak radí Karin, to je supr varianta. PT /stařenka/
Karin mě načapala s tím spořílkem dobře. ![]()
Že bych narychlo sehnala dva malinké pekáčky? :D
To nemůžu, já už mám předvařené brambory a doma mám právě tak půl hodinky, max. hodinku na přípravu oběda, než mi manža zhyne hlady. ![]()
Já si dala náskok s dotazem
Domů jdu za půl hoďky, ještě musím do obchodu a obědváme kolem páté hodiny. To je životospráva co? ![]()
Takže hlásím výsledek. Dobrotáááááááááááá ![]()
Nakonec jsem to vykombinovala tak, že jsem dala cibuli na kolečka, na to brambory na kostičky, na to mleté (předem osmahlé, okořeněné), na to vrstvu nastrouhaného sýra. Zalila smetanou a zapekla. Super super. Akorát mi je těžko, protože jsem se přejedla. :D Ještě jednou díky moc za tipy. ![]()
a kam zmizela ta anglická? Mě už rozmrzá masiko a taky něco bude... Klidně kolem 22h. To už většinou je moje druhá večeře a nijak se tím nestresuji ![]()
K.
Tak hlavně, že se povedlo a byla to dobrota i bez anglický ... ta je ostatně samotná nejlepší! ![]()
marenko, já čekala, že mě napíšete, že jste nakonec snědla jen tak s čerstvou houstičkou
. Soudím podle sebe ...
K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.