Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jidle je vlas Vs co mame v jidle

Od: jangrossek* odpovědí: 5 změna:

Je to priserne kdyz neco se obevy v jidle..Napriklad.Vlas apod,

Ja jsem na to normalne alergickej kdyz to vydim!,
Treba ja mel v jidle vlas nebo chlup nebo jsem mel jeste v jidle smeti
nebo pred 6.rokama v polevce se obevila mala Ryba a sem nevim jak se tam dostala!,
To je opravdu hruza treba kdyz jime a v pusi mame vlasy no fuj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Přivolám personál, jídlo vrátím a neplatím. Odcházím se najíst do jiné restaurace.

hodnocení

0x

To je opravdu hrůza když to máme číst,a otázka je kde?

hodnocení

0x
Autor: hejkal Datum: 20.08.10 - 14:30 Předmět: V textu je chyba Vs co mame na poradne Je to priserne kdyz neco se obevy v jidle..Napriklad.Vlas apod,Ja jsem na to normalne alergickej kdyz to vydim!,Treba ja mel v jidle vlas nebo chlup nebo jsem mel jeste v jidle smetinebo pred 6.rokama v polevce se obevila mala Ryba a sem nevim jak se tam dostala!,To je opravdu hruza treba kdyz jime a v pusi mame vlasy no fujJsme na poradně, takže moje rada: Jene, nic ve zlém, ale zamysli se nad sebou...

marenka*
hodnocení

0x

Vlas, chlup, smetí... Proboha Jane, kde to jíte? *sok*

sasdax*
20.08.10 16:11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]