Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevšední kombinace jídel

Od: sabrina® odpovědí: 15 změna:

Zajímá mě, jestli vás zaskočila nějaká opravdu mimořádná kombinace jídel *ee* . Jako malá jsem měla ráda rohlík + čokoládu . Ale jedla jsem i chleba se sádlem + na tom nakrájené jablíčko na plátky. Někdo má rád chleba s máslem a hořčicí... A co takhle vepřový řízek se špenátem nebo hranolky s nutelou? *blee*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Docela mě zaskočila pečená husa a husí játra v sádle s lokšemi(placky z vařených brambor) při návštěvě známých na Slovensku to byl slavnostní chod. Zelí a knedlík mi ovšem chutná vic. Mám ráda vařené brambory s tvarohem sypané zelenou petrželí.

doplněno 15.08.10 16:16:

Na žádné jídlo se nemá říkat fuj ale ty vaše hranolky s nutelou si to moje FUJ zaslouží.

binka*

Minulý týden jsem četla v novinách - guláš s bramborovým salátem...*ee*

barbakan*
hodnocení

0x

Já mám těch kombinací mnoho.Třeba pečenáč i s nálevem naleju na horké,ve slupce uvařené brambory,mám rád chleba se sádlem a zapíjím to studeným čajem,chleba se sádlem a pokapaný Maggy Jak dítě jsem měl rád chleba s margarínem posypaný cukrem a když už bylo jo hlad,tak chleba pokropený s vodou a cukrem.

lidus*

barbakan- omlovám se ale HLAD? že jste jedl chleba pokapaný vodou a cukrem? Ten hlad se mi nechce věřit a pamatuju docela dost.

1jara*

Kolega v práci má občas na svačinu chléb ze sádlem a řádně si ho posype krystalovým cukrem, valašská pochoutka.Jinak v restauraci jsem viděl člověka co si dával do rajské polívky tatarku. Proti gustu žádný dišputát.To sádlo s cukrem a chleba jsem ochutnal špatné to nebylo, ale není nad cibuli nebo česnek.

hodnocení

*smich* chléb se sádlem a s krystalovým cukrem? To musí pěkně křoupat mezi zubama...:D

barbakan*

Paní Lidus,ano měl jsem někdy i hlad a jedl chleba pokapaný vodou a cukrem.zvlášť když má matka neměla peníze na to základní,proto že pracovala v zemědělství za směšnou částku.Byli jsme tři sourozenci a tak se matka měla co ohánět.Nebudu se tady rozepisovat,to by bylo na román.*stop*

doplněno 15.08.10 21:53:

Zapoměl jsem dodat,že to bylo v 60-tých tetech minuléjo století.

lidus*

barbakan já se vás nechtěla dotknout. Záleží ovšem co maminka v JZD dělala, dojička a ošetřovatelka prasnic to byl zlatej důl, manželova máti byla na váze ta dělala za 900 o tom jaký má dnes důchod raděj pomlčím. Připomínáte mi manžela, ten zas říká, že doma moc netopili a když mu bylo zima tak se vystlal novinama. No já holka z města jsem toto naštěstí nepoznala. Tak ještě jednou příjměte prosím mojí omluvu za drzost.L

barbakan*

Lidus,nemáte se zač omlouvat a matka nedělala ve zlatém dole JZD,ale na Státním statku a ti,jak je známo,platili to minimum.

hodnocení

0x

Chleba s máslem, medem a na to plátky česneku jste ochutnali? Známí konzumují řízek (v trojobalu) se zelím či rajskou omáčkou.

riky99*
hodnocení

0x

´Ten řízek s omáčkou nás zaskočil kdysi v NDR a byl doplněný " sekaným potrubím", ale není to špatné, jde jen o zvyk.

hodnocení

0x

Do dne, než jsem v Itálii dostala na stůl těstoviny s rybami, byla pro mě tato kombinace nemyslitelná. Je to velmi dobré.

doplněno 15.08.10 20:13:

Když jsem byla těhotná, naši mě vyfotili, jak jím smažený řízek a zapíjím ho kakaem... nedokázali tomu uvěřit.

hop®
hodnocení

0x

Kdysi dávno vylez můj kamarád z baráku a jedl houskový knedlík namazaný medem. Ochutnal jsem a nebylo to špatné.

A pokud dva kámoši snídají u jednoho stolečku, jeden má chleba se škvarkovým sádlem a zapíjí to kakaem a druhý svoji vánočku zapíjí pivem, tak to je už opravdu k zamyšlení... :)

hodnocení

0x

Dyť to všecko stejně skončí víte kde. *smich*

hop®

Jj, p*del si to přebere! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]