Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U koho dnes byli houbové hody?

Od: marta0022* odpovědí: 11 změna:

Dnes se spousta lidí chystala na houby. Tak schválně : Také si dnes pochutnáváte? Já jo ( A našli jsme kotrče :) )

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

manžel volal s chalupy, že hub je dost ale náš 80ti letý děda se vydal do lesa autem a zapadl a pak ho musel 2hodiny traktorem vytahovat a tak, že má jen 6hřibů a 7janků(křemenáče) co bylo na kraji lesa. Slintala jsem u tv když ukazovali ty krasavce.

8976*
hodnocení

0x

jo kybl - praváky,sucháče,kováře a igelitka růžovek, zitra držková z masáků ...rostou jako blbý 22 kovářů na jednom fleku 10x10, bolej ale spodní běhy...

hodnocení

0x

:) mňam... těstoviny s houbama dušenýma na másle

doplněno 14.08.10 21:09:

od rána jsem se těšila, jak si to dám k obědu :)

riky99*
hodnocení

0x

K obědu byl houbový gulášek s knedlíkem a včera smetanová houbová omáčka z pravých hřibů :). Ne příliš zdravé, ale rodinou velmi vítané zpestření letního jídelníčku.

lidus*

že se trochu nestydíte dělat mi chutě když tu sedím a suším hubu!:-P

binka*
hodnocení

0x

Tak sice jsem na houbách nebyla, ale viděla jsem pána a nesl si narvaný koš o průměru asi půl metru ...no, spíš se s ním vláčel...takže zítra ráno vyrážím!

pepane*

Smaženice a obal.jako řízky.

U koho dnes byli houbové hody?

georges*
hodnocení

0x

Nevím jestli bych tomu říkal hody, ale včera houbová polívka, smažené bedle a růžovky, dneska houbová polívka a zapečené růžovky se sekanou - to se právě dodělává, zítra prý smaženice - a samozřejmě houbová polívka. Všechno mňamka, ale ještě jeden den s houbama a naroste mě na hlavě klobouk, budu mít jednu zkroucenou nohu a možná se do mě dají i červi.

lidus*

georges-tak a právě toho mám dost a jdu spát. Toto je obžerství,styďte se.

georges*

Stydím, a ještě víc se budu stydět - a nadávat si - jen co dojím ty zapečený růžovky. Ale že to ale je dobrota. A ta vůně!

chelsi*
hodnocení

0x

No můžu říct, že jo. Já je chodím sbírat, ale nejím je. Jenom smažený. Minulý týden jsme měli smaženici a smažený hřiby, včera hřibovku a bedly na másle a ještě nějaký na grilu jen opečený a mám toho pokrk. A ještě jsem si přinesla dom klíšťáka, fujky a krom něho ještě dva košíky - hřiby, bedly, masáky,... ale ani jeden křemenáč *neví* A les je tu u nás celý potopený, samá bažina a kam šlápnete, tak se propadnete a tráva vás vsákne :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]