Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přátelé! Urodilo se nám hojně cuket a co teď s nimi... Už jsme měli cukeťáky vošouchy (neboli bramboráky), cuketovou polévku, cuketovou buchtu, cuperník, musaku z cuket, pizzu s cuketou, cuketový mozeček...
Máme doma cuketový receptář od Jany Štěpánkové, který mě ještě láká cuketami na kari, ale zajímá mě, jestli nemáte nějakou vlastní specialitu Poraďte!
Dušená cuketa : Na 1 porci 1 nastrouhanou malou cuketu podusit na kousíčku másla, Jen špetkou soli osolit,posypat vegetou ( 1/2 lžičky ) a podlít sladkou smetanou( asi tři lžíce ) , nechat vydusit a přidat rozmíchané vejce a nechat ztuhnout. Ozdobit rajčaty a podávat s chlebem či jen s letním salátem jako lehký oběd nebo večeři . Jen pozor na přesolení vegeta bývá sama o sobě slaná,tak je lepší dosolit až nakonec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.