Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou polévku ke guláši?

Od: poki* odpovědí: 5 změna:

Dobré odpoledne, potřebovala bych poradit jakou polévku mám udělat, když jako durhé jídlo chci udělat brambororvý guláš, který je už sám o sobě dost sytý, většinou jsme měli jen ten guláš s pečivem a polévku žádnou, jenže ted jsem se přestěhovala k příteli a ten si na polévky potrpí, jenže mě žádná nenapadá, která by se k tomu mohla hodit. Díky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucinkaf*
hodnocení

0x

tak co takhle nějakou zeleninovou nebo vývar?

hodnocení

0x

Já rád česnečku.

hodnocení

0x

Určitě bych volila vývar, ať už kuřecí, hovězí nebo silný zeleninový se zavářkou, to si přítel určitě pošmákne *tanec*

lidus*
hodnocení

0x

i můj muž je polívkový, nepřemýšlím moc a udělám ke guláši jakoukoliv, zelňačku, borčš, vývar s knedlíčky-co mě zrovna napadne.

pepane*

*smich*Tady máte veškeré polévky co se zde nasbíraly.Určitě si vyberete.Dobrou chuť.:-P

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]