Nejste přihlášen/a.
Jako zarytý odpůrce hermelínu jsem ochutnal Pepu z grilu a co čert chtěl zachutnal mi. Vydedukoval jsem, že je pro mě důležité udělat ho co nejčerstvější, aby moc neuzrál.
V obchodě jsem našel 2 varianty - červená a zlatá. Netuší někdo v čem se liší? Na obalu jsem to nezjistil. Zkoušel někdo i jiné Pepu na grilu?
PS: Gril mi přijde zbytečný, pokud člověk negrilu i něco jiného... zabalený v alobalu si z grilu nic nevezme a trouba tedy poslouží stejně dobře nebo i lépe
díky, z odkazu jsem už pochopil. Oba co jsem měl na mysli bylo na gril, ten červený na nakládání jsem ani v obchodě neviděl. Podle stránek je ten zlatý krémovější s lepší kůrkou než druhý typ.
Nezkoušel jste někdo ugrilovat i jiného Pepu např pikantního? Jde mi o to, zda Pepové na gril mají jinou recepturu nebo tvar příznivější na grilování nebo můžu koupit cokoliv a hodit ho na gril ...
berte to tak, že jsem hermelín měl poprvé v životě o víkendu
clayman,
zlatá je speciální sýr vyvinutý pro grilování , červená varianta je vhodnější na naložení. sedlcansky.cz/....
Dobrou chuť, Karina
Ahoj, myslím, že na gril je nejlepší sýr typu Hermelín, Camembert atd. Záleží spíš v čem se griluje, mně se víc než prodávané přiložené koření osvědčila jednoduchá omáčka: kečup + česnek + olivový olej + čersvá bazalka. Griluji sýry už několik let a tento recept nemá konkurenci.
JInak z ostatních sýrů lze grilovat Baladur nebo Romadur, tyto sýry bych ale opravdu doporučila na venkovní gril, to aroma totiž jen tak nevyvětráte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.