Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje Decolen? - Vaše zkušenosti

Od: mike® odpovědí: 9 změna:
Zdravím Vás, potřebuji poradit jestli nemá někdo z Vás zkušenosti s doplňkem stravy: Decolen. Má přítelkyně se stydí za svá prsa, že je má prý ošklivé, nemá je pevné atd. Chce s tim něco dělat, ale neví co. Myslíte, že tento doplněk stravy by jí pomohl aby byla spokojená a měla prsa hezčí a zpevňená? Nebo to jsou jen vyhozené peníze? Děkuji Vám za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

2x

Tak v mém případě to vyhozené peníze nebyly. Prsa jsem po dvou dětech neměla nic moc - tedy spíš nic, než moc - a Decolen mi opravdu pomohl. Jen je třeba mít trpělivost, nebude to hned. Já si prvních změn k lepšímu všimla asi za pět týdnů.

Pokud bude vaše přítelkyně pravidelně brát dvě tablety denně, změny se opravdu dočká. Držím palce.

aaajicek
Složení obsahuje pouze kvasnice-takže pro mne jako zaměstnance lékárny to vyhozené peníze jsou...

binka*
hodnocení

0x
Vy že jste zaměstnanec lékárny? Mohu vědět, co tam děláte? Vezměte si tedy jedno balení Decolenu a pozorně si přečtěte, co tablety obsahují. Je tam toho dost - až na ty kvasnice ...

7tecek*
hodnocení

0x

Ahojky!tak já už beru Decolen třetí týden a opravdu poci´tuju zpevnění, ale zvětšení ne éé,k opravdovýmu efektu se vyplatí koupit na tři měsíce, jedno balení nepomůže.Řekli mi to i v lekárně ,mám tam známou a dočetla jsme se to i na netu.Kamarádka to brala a říkala to samé zpevněné, ale nezvětšené, ale když to dojíš vrátí se ti prsa do původního stavu je to jen dočasný,já si ho koupila a uvidíme.

al bunda*
hodnocení

0x

Asi nic moc...
diskuse.doktorka.cz/...
Hezký den.

plaky*

ee... blbost... ked chcete mat vecsie prsia,rieste to plastikou... rozdiel hned viditelny...moje dve zname to minuly mesiac podstupili...myslim ze v pohode *palec*

jamili
hodnocení

0x

Dobrý den prodám nové balení decolenu (60 tablet) za 489.- pokud máte zájem ozvěte se na mail kamilaleznova@seznam.cz

nemrac
hodnocení

0x

dobrý den miku, užívám decolen tak 3 měsíce. prsa se rozhodně nezvětší, jak každý čeká, ale vrátí se "výplň" a to u mě zafungovalo a myslím, že o to jde... držím palce. zdraví nemrac

martina30*
hodnocení

0x

Pokud chtete zpevnit prsa je na to dobré cvičení a pokud chcete větší tak bych moc na tabletky nespoléhala.Dnesky jsem se zrovna dívala v lékárně kolik stojí a je to pěkná pálka.Záleží,ale na Vašem rozhodnutí.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]