Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krupicová kaše

Od: dasicek odpovědí: 11 změna:

Máte nějaký dobrý a zvláštní recept na krupicovou kaši?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Já občas přidám do krupičky sojovou mouku. Kaše má jinou chuť a je krásně žlutá :-P

papene*

:DTo věřím, že má jinou chuť.*blee**haha*

doplněno 18.05.10 22:31:

Používám dom.kravské mléko.*palec*

sebod*

Pap. Je dobrá. Fakt. Nesmíš tam ty soji dát moc. Jen malilinko. :)

ar*

Já teda nevím *nevi* co do ní maželka dává, jestli taky sojovku a nebo domácí mléko, ale když tak jednou do roka se odhodlá , že bude k večeři tak ji nenápadně šoupnu na zem a hafani se o ní postarají a evidentně je výborná. Já jsem to ještě nerisknul, jsem na tom jak říká milan curář , raději řízkové pochoutky.*smich*

Omlouvám se ,že jsem neporadil.

papene*

;)Když to říkáš.Ale raději si jdu ukrojit kousek bůčku.*haha**pivo*

malvinka*

Are přidávám se k tobě.

Je to dlouhé , ale stojí za přečtení alergie z mléka - darius.cz/...

hodnocení

0x

treba pridejte kokosove mleko pul na pul, nebo v polovine vareni prisypte kokosove vlocky.Nebo varte spolu s kouskem skorice, nebo trochu kurkumy a bude mit krasne zlutou barvu.Kazdopadne doporucuji pouze plnotucne mleko, nebo mleko z automatu, pokud mate nekde pobliz.

knopka*
hodnocení

0x

Místo obyč.cukru dejte vanilkový.Tyjo ted mně napadlo dát do kaše suchou smetanu do kafe,co by to udělalo *hi*,to musím vyzkoušet.Osobně mám nejraději krupice+plnotučné mléko+máslo+cukr,nic navíc.

marenka*

Já taky ráda obyčejnou, ale navíc, místo kakaa, skořicový cukr- s tím mám ráda i palačinky *ua*

imsorry*

Já taky. Palačinky s kakaem i skořicovým cukrem. Na kaši akorát kakao a pár kousků másla ;)

malvinka*

Mařenko skořice je nejen lahodná, ale i léčivá pomáhá trávení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]