Mám bílý gel na francii od firmy tasha. Když dělám bílé špičky gel se mi rozpíjí dál do nehtu a sráží dohromady. Nemužu udělat celou ruku najednou,když dodělám poslední prst vracím se na první,abych ho opravila. Tudíž dělám prst po prstě v minimální vrstvě. Mohla by mi některá z vás poradit v čem je chyba . děkuji moc za odpověď
Dobrý den, měl jsem stejný problém.Používate gely basic a refil od Tashy?Nebo používate jenom bílou francii od tashi a gely od jiné firmy.Poradim vám v první verzi,jestli máte francii i gely od Tashy,tak jak děláte první slabou vrstvu(basic)nechate zapict tak tedka nesundavejte výpotek a hnedka pretrete slabou vrstvou Refilu(stavebni-builder) a dejte zapict,setrete výpotek a az na tyto dve slaby vrstvy tvarujte francii.Snad jsem vam pomohl..
alex*
Děkuji za odpověd...mám jen bíly gel od tashy a pak používám jednorázový od beauty lada. Muže to byt tím že jsou od jiné značky? Ten bílý je hodně řídký,mám ho vyměnit? děkuji Alex
romanhora*
Dobrý den, jestli se nemýlim tak Tasha má bud řidší francii nebo hustší.Osobne si myslim(mám to vyzkoušené),že míchání francie(tasha) a jednorazového gelu od Beauty by nemel být problem.Ještě jsem chtěl dodat,že ve studiu,kde děláme nehty (1xnehtař,2xnehtyřky)tak každý znas zapejka francii po jednom prste.Nikdo si nedovolí udělat na 5 prstech francii a pak do troubičky.
marki*
Já si dělám všech pět prstů naráz a jde to bez problémů... Podle mě je to gelem - jednou jsem potřebovala opravdu narychlo bílý gel, tak jsem koupila nějaký, co je hned k mání u nás na malém městě. Dělala jsem prst po prstě a byla jsem z toho naprosto otrávená... Používám jinak gely, které objednávám z německa a nehty mi závidí kdejaká kamarádka - nemám žádný kurz, dělám si nehty jen sobě a občas nějaké kamarádce, ale troufnu si říct, že moje nehty vypadají ještě luxusněji, než když jsem chodila do salónu - a to jsem chodila do značkového, kde dělali fakt krásný nehtíky - jo a i tam mi slečna dělala pět prstů naráz - a vypadali nádherně (používali tam OPI). Tak si myslím, že záleží na gelu a jeho kvalitě, ne?... Já používám Emmi gely, objednávám na www.emmi-nail.de a už jiné gely nechci ani vidět. Pracuje se s nimi naprosto úžasně, zkoušela jsem i pár jiných značek, ale pro mě je toto č.1!
elto
které gely prosim od emmi používáte?studioline,starline,dreamline?.
přesně tak,musí se dělát po jednom prstu.Taky se dobře nanáší když se udělá hlavní - čirá vrstva gelu...zapeče,pak setřít výpotek,nehed zbrousit do ideálního tvaru,opět otřít čističem a pak prst po prstu na střídačku dělat francii,jde to dobře a nerozpijí se.
strnadova*
Dobrý den dělám s gely od Expa Nails a taky se mi gel na fr. rozpíjí a roztéká.mám smíchaný mléčný gel s bílím.poradíte co dělám špatně
Asi dáváte bílý gel na nesetřený nehet od výpotku. Dávejte ho na obroušený-suchý nehet a nejlépe ve dvou vrstvách,první vrstvu tenkou až průhlednou a po zapečení znova-už nestírat a už tak aby neprosvítal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.