Nejste přihlášen/a.
zdravím,nemáte někdo fakt zaručený a výborný recept na ořechový dort.Korpus+náplň.Koukala jsem na internetu a nic mě nenadchlo.Díky Monika
Moni, napište Janě na vnitřní poštu, nabídla pomoc při přípravě dortů - tak určitě má něco vychytaného. Ale doufám, že to dá do placu všem, ať se také poučíme:
Autor: @jana1
Datum: 24.10.09 20:11
Předmět: RE: Omáčka - svíčková
odpovědět
Díky moc za recepty a rady. Vše jsem si uložila a při nejbližší příležitosti vyzkouším.
Co se týče druhu masa, tak pravou svíčkovou taky nekupuju a ani kupovat nehodlám. Dělávám ji ze zadního hovězího a z králíka a sice tak, že si osmažím na másle zeleninu, koření a slaninu, zaliju to vývarem, povařím, vyberu koření, rozmixuju a zavařím šlehačku s moukou. Nakonec dochutím. Pravým receptům na svíčkovou tedy na hony vzdálené
Jsem ráda, že jsem našla tuhle poradnu, moc si vážím všech rad a pokud můžu, taky nějakou přijpěji. Kdybyste potřebovali poradit s čímkoliv kolem dortů, jsem k dispozici, to jsem ve svým živlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.