Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím plnit tousty?

Od: limetka* odpovědí: 33 změna:

Ahojíček všem poradcům *slunce*, dcera mne donutila koupit toustovač, musím uznat, že to byl skvělý nápad - můžete poradit, čím plnit, aby to nebyl stále jen sýr, šunka, kečup, lístek salátu? Jen vyzkoušené recepty, prosím. *hi*

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hablina*
hodnocení

3x

U nás plníme podle toho, co lednička dá. Klidně místo obyčejného sýra hermelín nebo nivu, děcka si zapečou klidně i salám s hořčicí.

pu®
hodnocení

2x

Já dávám jako základ taky sýr, to je pravda, ale klidně dám i podélně nakrájené plátky kyselých okurek a plátky rajčete, kečupem jen malinko potřu, aby to mělo nějakou "příchuť navíc". A ten sýr i plátkový, krásně se rozp(t)eče.

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Plátek salámu (šunka,šunkový) , plátek sýra , papryku a žampiony nakrájet na co nejmenší kousky, smíchat a posypat , opět salám *palec* Tím jsem se vždycky nacpal skoro k prasknutí *uspech**smich*

limetka*
hodnocení

A vosikáči - ty žampiony by ale měly být asi nějak uvařené nebo dušené? Syrové si nějak neumím představit...

vosikac*

*jasne*Kupovali jsme zampiony na polystyrenovém tácku zafoliované a žádná tepelná úprava se nekonala.

perda*
hodnocení

2x

Náš nejoblíbenější recept:

Toastový chleba potřít hořčicí, položit plátek šunky, plátek toastového sýru (nejlépe čedar), přiklopit druhým plátkem chleba a ten potřít máslem. Opéct dozlatova v toastovači. ;)

Moc dobré je také místo šunky použít slaninu. *palec*

myse*

já k tomu všemu přidávám ještě kroužky cibule nebo plátek rajčete...

na sladko jsem to zkoušela s troškou másla a marmelády - ale nebylo to nic moc...

mil®
hodnocení

1x

U nás klasika. Houska nebo rohlíky. buď co dům dá nebo lehce potřít máslem,šunka nebo měkký salám nebo i tvrdý salám, tvrdý sýr neb hermelín a zapéci.

limetka*
hodnocení

Tak jak si to tak pročítám, dostala jsem náramný hlad, ještě mi tam chybí nějaký receptík na sladko, tak mne napadá, zkusit třeba povidla, to by taky mohla být ňamka...

cacab*

Nasladko, no jéje. Namazat obě strany máslem aposypat skořicovým cukrem.

hodnocení

0x

Já mám ráda v toustu burákové máslo anebo nugetu!*hi*

hodnocení

0x

stále nikdo nedává řízek, že bych se nechal pozvat?

jabraka*
hodnocení

0x

Limetko.

Já mám tousty velice rád a dopřávám si je obden.Když sním dva,které z tousteru vyloupnu,nemusím ani obědvat.

Směs na plnění toustů si připravuji dopředu,a uskladním v mrazáku.Nejlépe v krabičce od RAMY dá mi ten správný tvar.

Do velké pánve si nadrobno nakrájím-nasekám-směs zeleniny:papriku,peking zelí,rajče,cibuli a doplním klobásou,pokud možno pikantní.Tuto směs na pánvi dusím tak dlouho,až se zbavím většiny vody.Nakonec přidám jeden celý česnek,případně i trochu hořčice a dvě vejce.Dohustím na pánvi,nechám vychladnout a v krabičce od Hery uložím do mrazničky.Zmrzlou kostku nakrájím na tenké plátky a vkládám mezi tousty.Doplním plátkem dobrého sýra,nebo Nivy.Někdy dávám do tousteru i po třech plátcích chleba a dvě náplně.Na krajní namáznu slabě margarinem.Herou,Perlou.

JABRAKA

limetka*
hodnocení

Noooo teda - tak ač po obědě (vynikající svíčkové) na tohle jsem dostala náramnou chuť, to zní móóóc zajímavě a asi to uvedu hodně brzy do praxe*palec*. Díky!

doplněno 09.10.09 13:31:

I když ten Milanův řízek taky nevoní špatně!;)

svíčkováááá,, od maminky, z hovězího masíčka,,,,

je tu někde uslintaný smailík? *sok*

dracek*
17.10.09 19:41
limetka*

Ahoj Milane, může být speciálně pro vás tento mlsný smajlíček? Tenhle taky vypadá, že trochu slintá Pěkný večer všem mlsounům!

zdenka*
hodnocení

0x

Ahojky,já dělám tousty na sladko.Pomažu máslem,vložím plátek jablka a posypu skořicovým cukrem.Přiložím druhý platek toustového chleba.a zapeču.Výborná mňamka,nahoře se může ozdobit šlehačkou,čokoládou.Dobrou chuť.

hodnocení

0x

a co takhle tenký plátek jablka nebo hrušky a jemně máslem a posypat vanilkovým cukrem nebo skořicí, nebo pár hrozinek...zkoušel jsem normální bobulky vína, fajn, ale bacha na jazyk, hrozně dlouho drží teplotu... (ty bobulky)

nejlepší je experimentovat... a když se to vydaří, dát to do poradny, ať si užijou i druzí...

hodnocení

0x

Vše tu bylo již řečeno,ale já ještě dělám takto...Pomažu švestk.povidly, na to plátky jablek posypat skoř.cukrem,doprostřed kousek másla a navrch opět namaz.povidly,je to moc dobré a provoní to celý dům...Jinak do toustů se dá použít vše, co se najde,hlavně dobře zkombinovat...prostě zkoušet a ochutnávat,co se nejvíc ujme...A jde dávat i housky,nemusí být vždy toustový chléb...A mimochodem,ten řízek jde také,dejte studený usmaž.řízek mezi dva chleby,potřené máslem a budete se olizovat...tak dobrou chuť.*pivo*

refik*
hodnocení

0x

Já rozmáčkam vidličkou tuńák smáslem,dávam tam i cibulku na drobno,ale nemusí být,potřu hořčici a baštím-výborné pokud´ máte rada ryby.

doplněno 10.10.09 09:12:

Tuń´ák z konzervy

malvinka*
hodnocení

0x

Ještě zde nikdo neplní špenátem? Pokud mi zbude tak tak ne taky mňam Spinach a sýr např Niva i třeba jiný nakrájet na plátky a šup s nimi na plátky toustového chleba potřeného špenátem a a a další vrstvu špenátu a přiklopit dalším plátkem chleba. zajímavá je taktéž kombinace rybí pomazánky zapečené v toustovacím chlebu. *pusa*

JO jo papáníčko věčné téma*smich*

danina2
hodnocení

0x

A jsou to toasty nebo sendviče (tj. dva chleby a mezi nimi náplň, vše společně zapečené)? Toasty se totiž podle mě tak úplně neplní... Jestli sendviče, tak je to sranda, protože jsem právě hledala další inspiraci - a vyplnila naše recepty na s/.... Dělali jsme quattro formagi, pak sendwič s Parmazánem, krájenými žampiony a trochou nakládaných papriček...

malvinka*
12.10.09 20:53

Tousty

papene*

:)Neni co doplnit,vše by chutnalo.Hlavně kdyby to někdo přinesl tzv. pod nos.

To by byla paráda.

malvinka*

Papane není nic jednoduššího než sehnat nosiče občas se hodí i k těžším nákupům:D.

papene*

Heč já ho dnes měla,ale nákup zrovna moc těžký nebylo

malvinka*

Tak nezbývá než trénovat.*stop*Samozřejmě nosiče:D.Já si to dnes hasila od ateliérů z Hostivaře přes celou Prahu s dvěma taškami. Ale zase jsem měla pracovní změnu. Akorát časný budíček nic moc.I když troška mírnější motivace byla škoda, že jsi nebyla se mnou užila by se bžunda.:D

gxdehnf
hodnocení

0x

Já má nejraděti: toastový chléb pomažeme nutelou a poklademe plátky banánu, přiklopíme a toastujeme. Nebo na chléb dáme nastrouhaná jablka posypaná skořicí a toastujeme. Obojí je moc dobré

mishelin*
hodnocení

0x

Ahoj plnit tousty mužete plnit čím chcete zeptejte se dcery co ma rada to tam mužete dat. Michat chute atd...*placni*

michma*
hodnocení

0x

No už jsem myslela, že nikdo nezmíní banány... Když chci víc sladké, tak i posypu moučk. cukrem.

Nebo dám šunku, kolečko ananasu, sýr.

jara*
hodnocení

0x

troška másla, plátkový sýr, salám + pórek ;) .. ten pórek je tam moc dobrej ;)

uursik
hodnocení

0x

tak náš mladej má teď nějaké sendvičové období - jeden plátek potřít hořčicí, na to salám - druhý plátek namažu trochou máslíčka, dám sýr, přiklopím a hotovo - já si tam teda prsknu ještě cibulku nebo papriku, a na sladko - s jablíčky a skořicí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]