Nejste přihlášen/a.
Má někdo vyzkoušenou omáčku ke gril.masu?Já dělám z bílého jogurtu,česneku,soli a kimbally-z chilli papriček.Je moc dobrá,ale chci vyzkoušet i jiné.děkuji.
Například laban (Sýrie) - je to jednoduše rozšlehané osolené žervé s utřeným časnekem (podle potřeby poředěno mlékem. Je to spíš k bélému masu. Pepřovka je také dobrá - zelený pepř rozmixovaný s jogurtem a majolkou, podle palčivosti lze dodat trošku kayenu, nakonec domíchnout pár celých kuliček. Konzistenci lze upravit vložením taveňáku...To je zase spíš k vepřovému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.