Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlovka teplá i studená z pórku

Od: atrama® odpovědí: 1 změna:

Nemáte někdo vyzkoušený recept z pórku?Nějak se mi ho letos urodilo,dávám ho všude,polívka,brambory,do mas.směsí,jen tak na namaz.chleba, do pomazánky...Chci udělat něco nevyzkoušeného,poraďíte mi?Děkuji.

doplněno 01.09.09 20:23:

Do mrazáku,dávám a kamarádky taky obdarovávám,ty závitky vyzkouším,dělám je jen se sýrem a šunkou.Budu ráda za další recepty,děkuji..:):)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Pórek mám velice ráda a v podstatě ho můžete použít všude - kde se dává cibule. Hodí se ke každému masu, skoro do všech polévek, zapékaných brambor, vaječných omelet. Dokonce jsem jsem četla i recepty - ryby na pórku. Já sama jsem dělala kuřecí závitky se špalíčkem pórku, sýra a šunky. K tomu bramborový knedlík a špenát, nebo bramborovou kaši. No a až se opravdu přejí, obdarujte kamarádky (vděčně vzpomínám na puget od sousedky) a zbytek bych pokrájený na kolečka dala do mrazáku. A jak po něm ráda v zimě sáhnete! *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]