Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škvarkové placky-jak na ně?

Od: papene* odpovědí: 6 změna:

*hej*Prosím neznáte někdo dobrý recept na škvarkové placky?

Předem díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

0x

Posílám odkaz na 2 videorecepty:

ekucharka.net/...

ekucharka.net/...

Tak vyzkoušejte :)

toni*
hodnocení

0x

Nedělejte chutě v sobotu večer. Držím dietu, žral bych, až bych plakal. Mám žrací absťák a vy do toho se škvarkovými plackami. Nemám vás rád!

papene*
hodnocení

:)To je mě vás líto.

Tak mi si dáme i za vás;)

Jsem na tom stejně jako toni. Rozhodl jsem se taky zhubnout, páč mám 94 kg a sedím u PC a "vrže mě držka nahlas". Jsou to muka a kdo to nezná, neuvěří. Jinak recept: pokud umíte chlebové těsto, tak do něho nakrájejte škvarky a usmažte vytvořené tenké placky na téměř suché pánvi. Pokud těsto neumíte, dá se koupit v sáčku. Jiný: obyčejný bramborák jistě umíte, tak do něho vražte nasekané škvarky a taky málo tuku na smažení, pustí si to samo a nemusíte dávat moc česneku aby škvarky chuťově vynikly. Dobrou chuť.*palec*

lidka*
hodnocení

0x

Co se týče jídla, musím se přidat. Nevím pánové, jestli to s tou dietou zbytečně nepřeháníte, toto jsou škvarkové placky ze stránek "Aktivní život po padesátce". Takže: aktivni.cz/.... Ale jinak nejlepší jsou křupavé škvarky s čerstvým chlebíčkem. No a bramborové knedlíky, švarečky a kysané zelí, to také nemá chybu. *pivo*

malvinka*

EHM a existuje již zde zásilková služba? :P*klik* Já bych mou pochutinu ze střední ráda objednala*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]