Nejste přihlášen/a.
Prosím neznáte někdo dobrý recept na škvarkové placky?
Předem díky
Nedělejte chutě v sobotu večer. Držím dietu, žral bych, až bych plakal. Mám žrací absťák a vy do toho se škvarkovými plackami. Nemám vás rád!
Jsem na tom stejně jako toni. Rozhodl jsem se taky zhubnout, páč mám 94 kg a sedím u PC a "vrže mě držka nahlas". Jsou to muka a kdo to nezná, neuvěří. Jinak recept: pokud umíte chlebové těsto, tak do něho nakrájejte škvarky a usmažte vytvořené tenké placky na téměř suché pánvi. Pokud těsto neumíte, dá se koupit v sáčku. Jiný: obyčejný bramborák jistě umíte, tak do něho vražte nasekané škvarky a taky málo tuku na smažení, pustí si to samo a nemusíte dávat moc česneku aby škvarky chuťově vynikly. Dobrou chuť.
Co se týče jídla, musím se přidat. Nevím pánové, jestli to s tou dietou zbytečně nepřeháníte, toto jsou škvarkové placky ze stránek "Aktivní život po padesátce". Takže: aktivni.cz/.... Ale jinak nejlepší jsou křupavé škvarky s čerstvým chlebíčkem. No a bramborové knedlíky, švarečky a kysané zelí, to také nemá chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.