Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept na nakládaný hermelín

Od: atrama® odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych prosím vyzkoušený recept na nákladaný hermelín s česnekem.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

3x

Ahojky,

já mám vyzkoušené tohle:

koupím nakládané sirečky a k nim přidám kousky hermelínu. Nechám to dohromady v lednici dva dny a to je pak bašta. :)

ivuska2009*

SYREČKY JSOU S TVRDÝM Y...*smich*

murka*
hodnocení

2x

Já dělám to, že hermelíny uprostřed rozkrojím potřu jednu půlku feferonkovou pastou dám plátek česneku, pepř a spojím zpět. Postupně dám hermelíny na sebe, přidám stroužky česneku nakrájené na plátky, opepřím a když mám i celé feferonky, tak pokrajím a přidám do sklenice.Většinou dělám tak 3 hermelíny a asi 3 stroužky česneku, no a pak zaliju olejem. Když mám sklenici uzavřenou, tak otočím, aby se feferonky a pepř všude dostal. Pak dám do lednice a druhý den už jsou výborně, ale pokud se udržíte, tak další den jsou ještě lepší :)

Přítel má rád ostré, tak dávám i ty celé feferonky, ale ono to zase není úplně pálivé, ale příjemně pikantní.

zdenka*
hodnocení

0x

Osvědčený recept, dělám ho už léta.

5 ks hermelínů, 15 kuliček drceného jalovce, na špičku nože sladké papriky a pepře, po lžičce tamiánu a rozmarýny(nasekané na drobno),2 bobkové listy, 8 stroužků česneku (i víc, záleží, co máme rádi),česnek nakrájíme na plátky, a dobrý olej

Dávám to 1-litrového plastového kbelíčku .Hermelín nakrájím na trojúhelníčky a prokládámje kořením a česnekem a doplním olejem. Dám do ledničky a druhý den se může jíst.

Nekazí se, vydrží dlouho, pokud se hned nesní. Olej, který zbyde, pak používám pod maso.

hodnocení

*hej*Děkuji za recept,tento určitě vyzkouším,musím nakoupit koření.Děkuji.

ondris

Jestli ho děláte už léta, tak už by mohl být hotový nemyslíte? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]