Nejste přihlášen/a.
Chystám se na rebarboru a narazila jsem na moc pěkné Jitulčiny stránky. Tak si myslím, že budou inspirací nejen pro ženy, ale třeba i pro šikovné chlapy - máte to i s fotečkami. Tak jdu na to a doufám, že se dílo podaří!
Ahoj,
že už mluvíme o těch chlapech, manžel jede z těchto stránek ekucharka.net/... , jsou to videorecetpty. Položí si noťas na kuchyňskou linku a pracuje s paní. Je to docela sranda, vždycky si prohlídne, stopne, dohoní paní, prohlídne, stopne... atd až to dodělá a musím říct, že se mu daří!
St.
Tak to máš Stáňo super chlapa - a nebo se mu s tou paní asi pěkně pracuje, co? Nakonec ale proč ne, důležitý je výsledek. A když se dokonce i daří, tak to už nemá chybu.
Tak jsem koukla na buchty a zjistila jsem, že to nepředvádí žádná kočka, protože tam jsou jenom vidět šikovné ručičky. Takže to bude u manžela opravdu jenom zájem o vaření. Ale jinak je to bezva - hlavně pro začátečníky. Stejně to jsou dneska vymoženosti, o kterých se nám ani nesnilo!
A už letím na ten koláč s rebarborou.
Liduško díky ti moc za tip, zrovna jsem přemítala, co upéct jiného než těch pár "rychlovek", co dělám pořád, daly jsme tam s dcerou višňovou marmeládu a jen se po buchtince zaprášilo. A ty stránky jsou vážně super - pěkně podrobně popsané postupy "step by step" Přesně pro mne jak dělané.
Ahoj limetko! Takže Ty ses vrhla s dcerou hnedka na první recept? Ani jsem si neuvědomila, že jsem tam nevložila úvodní stránku. Má to ta Jitule opravdu pěkně udělané. Musela jsem to hodit na Poradnu. Je tam tolik receptů, že máme inspiraci na hodně dlouho. Copak receptů je na netu fůra, ale ne tak vtipně a mile presentované. Koukala jsem třeba na polévky - co si tedy nedovedu představit - třeba dršťkovou z ředkviček .:D No budu to procházet postupně. Mám různých receptů sice mraky, ale nejraději mám ty vyzkoušené. A co hlavně, chutné, ale ne zbytečně drahé a složité.
Všem přeji hezký sluníčkový (snad už konečně) víkend!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.