bílý čerstvý chřest je potřeba oloupat (škrabkou na brambory) a uvařit (cca 8min) ve slané vodě.
Uvařený chřest na talíři lze přelít holandskou omáčkou (to mám nejraději), ale tam je trošku složitější příprava - šlehá se máslo se žloutky, trochou soli a citr. šťávou - to vše na páře do zhoustnutí a občas se to zdrcne.
Další možnost - na chřes dát smažené volské oko a posypat parmezánem
may*
holandska omacka je i v sacku a rozdil neni chutove poznat
Chrest se dela klasicky s holandskou omackou a sunkou nebo alternativne videnskym rizkem, posypavat ho strouhankou nebo nedej boze parmezanem je do nebe volajici ignoranstvi jemne a uslechtile povahy teto neobycejne zeleniny
ahojky, děláme chřest takto... oloupeme, povaříme a zabalíme do šunky a uzeného sýra... uvaříme těstoviny... na pánvy ohřejeme smetanu ochutíme kořením /sůl, pepř, trochu kari/pak vše smícháme a dáme zapéct ...je to mňamka, ale je tam sýr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.