Nejste přihlášen/a.
Ahojky , chci se jen zeptat, kamarádce zbylo asi 30 pramenu a já chci zhustit . Myslíš že to stačí? Ona tvrdí, že jo, ale mě se to zdá málo... Děkuji za radu
Dost záleži na tom, zda jsou ty prameny z rovných nebo vlnitých vlasů - jde ti o objem - já bycj ti doporučila aspoň 50 pramenů u rovných vlasů. U těch vlnitých by to mohlo stačit. Ale každopádně nech si je nasadit - v nejhorším se vlasy doobědnají - teda pokud nejsou z vlastních - omezených -zdrojů.
Esterka
ahoj Ester prosímtě nemohla by si mi říct víc o tom jak se prodlužují vlasy kolik to stojí atd... Prosím já jsem se nechala ostříhat a ted se mi všichni smějou Tak mi prosím odepiš na caskova.hanka@seznam.cz děkuji ahoj
ahojky... ano, mám zkušenosti s prodlužováním vlasů.. byla jsem na keratinu, ale ten mi tak moc nevyhovoval... Tak jsem sla na metodu mikrovlakna - a jsem moc nadsena! tak hodne stesti!
V pondělí jdu do toho . Vybrala jsem si metodu micro rings. Paní dělá prodlužování 23let, tak snad mi vlasy prodlouží opravdu kvalitně a spoje půjdou vidět co nejméně. Ježiš já se tak těším :o). Konečně budu mít dlouhé vlasy. Držte mi pěsti nebo co se to drží pro štěstí
, ať mi to dobře dopadne.
To je mi líto, že to napoprvé nedopadlo dobře. Já si nejdříve sama objednala indické vlasy, abych zjistila, zda mi to bude slušet atd... Pak jsem je nechala sundat a dala si evropské. Moje kadeřnice mi ty vlasy taky vůbec nesestříhala. A šlo poznat, že to není moje. Tak jsem se objednala k jiné kadeřnici a ta mi to upravila tak, že je to super. Mám to hezky postupně sestříhané a vypadá to mnohem přirozeněji. Teď jsem si objednala tyto natáčky cz.remington-europe.com/... .
Hrozně moc se na ně těším .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.