Co třeba tohle? RAJČATOVÉ ČATNÍ S CHILLI Potřebujeme: 2 kg rajčat, 500 g cibule, 4 stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje, 170 ml bílého vinného octa, po lžičce mletého kmínu, pepře a černých hořčičných semínek, 3 feferonky, 300 g hnědého cukru, lžíci mleté papriky. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme, rozpůlíme, odstraníme zrníčka a dužinu rozkrájíme. Cibuli a česnek jemně posekáme, zesklovatíme na oleji, přidáme rajčata a ocet a dusíme 30 min. Mezitím feferonky zbavíme semeníku, pokrájíme na kostičky, přidáme s cukrem a kořením k rajčatům a necháme 90 min. houstnout. Čatní naplníme do sklenic a při 80-90°C sterilizujeme 30 min. Výborně chutná jako pomazánka nebo k těstovinám. geocities.com/...
xstanax*
Děkuji, tak nějak jsem si to představoval, ale neznal jsem poměr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.