Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Recept na smažené ančovičky

Od: olina* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, byla jsem ted v Chorvatsku, a tam jsem poprvé jedla ančovičky, byly to jen tak samotné osmažené rybky. Nevíte náhodou někdo recept, jak se to dělá? to se má jenom usmažit nebo se do toho něco přidává?už jsem si je koupila, ale ted nevím jak na to...díky moc!

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mil®
hodnocení

0x
avatar mil
Nikdy jsem to nedělal, ale já bych je osolil a naházel na rozpálený olej na pánev nebo do friťáku. Ovšem můžu se mýlit. ;)
al bunda*
A s kmínem...
Né ale z celym,ten by se u dna brzo pálil.Hladkou mouku s solí a mletym kmínem,do toho navalit ty mikrorybky a na sítě před smaženim poházet tak,aby do oleje pak spadlo z obalu rybek co nejmíń.Je to ověřený!A dobrý!
mil®
A co bobkovej list? Vavřín.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]