Dobrý den, byla jsem ted v Chorvatsku, a tam jsem poprvé jedla ančovičky, byly to jen tak samotné osmažené rybky. Nevíte náhodou někdo recept, jak se to dělá? to se má jenom usmažit nebo se do toho něco přidává?už jsem si je koupila, ale ted nevím jak na to...díky moc!
Né ale z celym,ten by se u dna brzo pálil.Hladkou mouku s solí a mletym kmínem,do toho navalit ty mikrorybky a na sítě před smaženim poházet tak,aby do oleje pak spadlo z obalu rybek co nejmíń.Je to ověřený!A dobrý!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.