Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně volně prodejné antikoncepci - Pharmatex. Jak jsem se na internetu dočetla, rozhodla jsem se spíše používat globule, ale něco by mě ohledně nich zajímalo. Když si ji zavedu a přítel i tak použije kondom, bude něčemu vadit, že jsem tu pilulku "nevyužila"? Děkuji za odpovědi
Ne, ničemu to vadit nebude. Já jsem to tak kdysi dělala, když kondom, tak ještě spermicid (ten, který nenarušuje povrch kondomu). Je to dvojí ochrana, aby když náhodou kondom praskne, nemusela žena běžet pro Postinor.
Proč se nenecháte vyšetřit a napsat si antikoncepci od lékařky na gynekologii? Proč více věříte svému úsudku a názoru lékárnice? To všecko je nejen nelogické, ale myslím si i nezdravé. Lékař vám vybere antikoncepci podle spousty ukazatelů, vyplývajících z jeho vyšetření. Výběr je veliký, lékař má možnost výběru. Jestliže máte stálého partnera, antikoncepci neřešte svépomocně, ale za pomoci lékaře.
A proč do sebe hned cpát hormonální antikoncepci, když se slečna rozhodla pro spermicid? Mimochodem, nikdy mi žádný gynekolog antikoncepci nedoporučil, vždy předepisovali to, o co jsem si řekla. Obávám se, že ono doporučení jde spíš ruku v ruce s tím, jaká farmaceutická firma lékaři co nabídne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.