Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu jak zhubnout

Od: panokurka* odpovědí: 2 změna:

Vúbec nechápu jak někdo múže zhubnout.já toho tolik nejím ale necvičím nevím kam nevím s kým je mi 12 jsem z kladna

všichni mí kamarádi hodně jí a pořád se válí u kompu*zed* a jsou hubený jako kdyby snad ani nejedli

poradte mi prosím nevím si vúbec rady*uf*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Právě proto, že jíš málo, se Ti zhubnout nepodaří. Je to vše o stravovacích návycích. Jez alespoň 5x denně v malých porcích, zařaď hodně zeleniny. Vyhýbej se tučným jídlům a dodržuj pitný režim. Žádné sladké nápoje. A samozřejmě pohyb hubnutí podporuje, ale základem je pravidelné stravování. Nemusíš chodit cvičit nikam, i chůze se počítá. Takže pravidelné procházky, nebo i cvičení doma...

hodnocení

2x

Přesně, jak píše Kapka. Při hladovění si tělo schovává tukové zásoby pro případ nouze. Takže nehladovět. Manžel navštěvoval dietoložku a ta mu řekla, že nikdy nesmí mít prázdný žaludek, prý mu musí pořád pracovat. Menší dávky a častěji, ale aby tam pořád něco bylo. Je pro to vynikající zelenina, hlavně syrová, ovoce už méně /cukry/. Co mě překvapilo: manžel chodí občas hlídat na noc a i v noci, když bděl, musel pravidelně jíst. /já myslela, že v noci nebude/. :D

A jenom dietou bez pohybu nezhubneš. Nemusíš chodit někam do fitka, stačí vyvenčit psa, pokud máte, zajezdit si na kole. Zajdi si na procházku, kde nechodí tolik lidí a dej si "indiánský běh". Zhruba 50 m běžet, 50 m chůze - vydýchat se. A střídat to.

Ve 12 jsi ještě pohyblivá, nebude Ti to dělat problémy a uvidíš, že začneš mít pohyb ráda. Ale na kanapi či u PC ještě nikdo nezhubnul. *bzum* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]