Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Styl oblékání

Od: kacii odpovědí: 6 změna:

Je mi 12 a bude mi 13. Vůbec nemám styl oblékání. Je to normální? Kdyžtak mi nějaký styl doporučte. ;) Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

My Tě neznáme, tak těžko můžeme doporučit nějaký styl. Ani jsi se nijak nepopsala. Zkus se obrátit na své kamarádky, spolužačky, nebo i někoho staršího, starší sestru, tetu atd. Prostě někoho, kdo Tě dobře zná...

kacii

Jenže kamarádky se mi smějí..:/ A se ségrou nemluvíme. :/ Mám černé vlasy,zelenomodré oči,pleť mám světlou.

Ale neznáme Vaše zájmy, naturel. Zkuste probrat časopisy, net, určitě na něco přijdete.

barb*

Jestli se ti kamarádky smějí,tak to nejsou žádné kamarádky. A v tomhle věku je "styl" ještě taková póza. Projdi nějaké časopisy a určitě si něco najdeš. Nebo napiš do bravíčka :D

hodnocení

0x

Ahoj. Kači, nejlepší oblečení je to, ve kterém se cítíš dobře a pohodlně. A pokud se Ti někdo směje, nevšímej si ho. On Ti na oblečení peníze nedává...Anebo se klidně zeptej, ať Ti poradí ten, kdo se Ti směje...Dnes se nosí úplně všechno a ve 12 letech bych toto řešila s mámou. Je to ženská a určitě by Ti neporadila špatně..Nebo máš jistě i jiné ženské v rodině...

hodnocení

0x

Ano, je to normální. Doporučovat není co a není proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]