Nejste přihlášen/a.
Je mi 12 a bude mi 13. Vůbec nemám styl oblékání. Je to normální? Kdyžtak mi nějaký styl doporučte. Díky
My Tě neznáme, tak těžko můžeme doporučit nějaký styl. Ani jsi se nijak nepopsala. Zkus se obrátit na své kamarádky, spolužačky, nebo i někoho staršího, starší sestru, tetu atd. Prostě někoho, kdo Tě dobře zná...
Jenže kamarádky se mi smějí..:/ A se ségrou nemluvíme. :/ Mám černé vlasy,zelenomodré oči,pleť mám světlou.
Ahoj. Kači, nejlepší oblečení je to, ve kterém se cítíš dobře a pohodlně. A pokud se Ti někdo směje, nevšímej si ho. On Ti na oblečení peníze nedává...Anebo se klidně zeptej, ať Ti poradí ten, kdo se Ti směje...Dnes se nosí úplně všechno a ve 12 letech bych toto řešila s mámou. Je to ženská a určitě by Ti neporadila špatně..Nebo máš jistě i jiné ženské v rodině...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.