Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěl bych se zeptat na takovou možná blbost. Když jedu ke kadeřnici je nutno umýt si předtím vlasy? Nebo moc nesejde na tom když mám třeba moc mastný vlasy? děkuji
Pokud budou vlasy mastné a tím nevhodné k úpravě, kadeřnice Vám je umyje sama a také si to naúčtuje...
doplněno 05.04.13 11:13:Ještě doplním, čerstvě umyté vlasy také nejsou na obyčejné stříhání ideální, kadeřnice je musí vlhčit, aby jí před nůžkami neutíkaly...
Když jdu na běžnou údržbu hlavy a na stříhání, mám havu vždy čerstvě umytou. Ale když chci melír, tak má kadeřnice nechce abych přišla s čerstvě umytou hlavou, asi má důvod, nepátrám po tom.
Ale i kdybyste přišla ke kadeřnici s vlasy přímo namočenými v naftě, tak si za mytí zaplatíte a kadeřnice vás musí dát do pucu. Od toho kadeřnice jsou.
Ahoj Davide, předpokládám, když jsi kluk, tak chodíš k holiči...
Jinak u holiče se stříhají většinou vlasy "na sucho", tudíž bys měl mít hlavu umytou. Pokud bys přišel s mastnou hlavou a přál si ji umýt, musíš si samozřejmě za mytí připlatit.
Pokud máš dlouhé vlasy, a chceš nějaký pěkný střih od kadeřnice, tak u kadeřnice se vlasy vždy myjí, takže můžeš přijít s mastnou hlavou...
doplněno 05.04.13 14:50:ad majsterjoe - chodím do učňovského kadeřnictví, jsou tam dvě oddělení - pánské a dámské, kde se učňové po týdnu střídají. V pánském se opravdu stříhá "na sucho".
Já předpokládám, že kluci také chodí ke kadeřnici. Jsou přeci pánská kadeřnictví. Holič holí - dnes už se to téměř nevidí, aby si pán zašel na holení s klasickou břitvou a následnou péčí, ale bývaly takové salony.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.