Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Míchání barev na vlasy

Od: reserl odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nejsem kadeřnice, nerozumím chemii, i když moje vlasy už si prošly za 7 let snad všemi odstíny ;) od blond, přes zrz, červenou, hnědou, černou a nakonec jsem se opět vrátila k červené. Nemůu už ale několik měsíců najít ten správný odstín, všechny jsou na mě moc tmavé a tak bych chtěla umět si barvu správně namíchat a zesvětlit. Používám už roky Pallete, zdá se mi, že se vymývají pomaleji, ale nechám si poradit. Děkuji za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U levnějších barev, jaké jsou třeba i Pallete, se červená barva vymývá nesmírně rychle. Mícháním můžete docílit toho, že další měsíc, při novém barvení, budete mít úplně jiný odstín. ;) Rada? peníze, které jste dala do experimentů, dejte do jediné, ale opravdu kvalitní barvy. Když už vám nevýjde na kadeřnici. ;) Díváte se na seriál Ulice? Tam zapracovala dobrá kadeřnice. Anička má vlasy úplně luxusní, že? Nádherná barva, lesk, účes. Paráda! *palec*

hodnocení

2x
Krásný den Vám přeji:)Bohužel,je to tak,jPaletky nejsou absolutně kvalitní,mám je z dřívějška vyzkoušené.Vaše vlásky musí být po těch všech barveních a přelivech zcela jistě unavené a zničené.Svěřte se do rukou odborníků,dají Vám i regenerační kůru,kterou jistě potřebujete!A jejich barvy kvalitní jsou a vydrží cca 3 měsíce.Budete mít kvalitu a ještě lesk!Investice do toho vložená se Vám vyplatí,a nemusíte se bát nežádoucích účinků.Také je mám lesklé,a to díky odborné péči.

hodnocení

2x

Já si také barvila vlasy sama, vždy jsem koupila nějakou barvu v akci a radovala se z levné koupě, ale výsledek nikdy nebyl perfektní, a červená barva se mi hrozně dlouho vymývala. Teď jsem před měsícem zašla do učňovského kadeřnictví, a byla jsem překvapená, že se mi červená barva nevymývá, a vlasy mám krásně stejnoměrně obarvené (předložili mi vzorník a výběr barev byl velký) A zaplatila jsem polovinu toho, co bych zaplatila v normálním kadeřnictví.

Proto doporučuji spíše navštívit kadeřnici, na slevových portálech se dají koupit vouchery na kadeřnické služby "za hubičku"...:)

zirafka
hodnocení

0x

Já si vlasy barvím pouze doma, nikdy jsem u kadeřníka nebyla. Vyzkoušela jsem mnoho značek, ale vrátila jsem se k Palette, v poměru cena a výsledek je nejlepší. Míchám tmavě hnědou s tmavě fialovou již mnoho let a výsledek OK. Nebojte se, pokud postupujete dle návodu, nemůžete nic zkazit. Pokud použijete jen půlku barvy, tak jako já, přijde vás jedno nabarvení na 3O,-Kč. Přeju mnoho zdaru!

hodnocení

0x

Možná bych na vašem místě investovala do vizážistky, která vám poradí vhodný odstín barvy vlasů, hodící se vašemu typu a barvě pleti, to je půl úspěchu.Všiměte si, kolik žen je mnohdy vidět, které mají na hlavě barvu a střih vlasů, co jejich typu osobnosti vůbec nesedí.Dobrá vizážistka přesně dokáže odhadnout už jen podle vašeho chování, zda jste např.sportovní, romantická, střeštěná, usedlejší, zda žijete aktivně, sportujete...prostě poradí, aby vám podtrhla vaší osobnost, dala šmrnc.To jsou mnohdy rady k nezaplacení.

Pokud nejste kadeřnice, tak bych se na vašem místě nepouštěla do míchání odstínů, protože vlasy rostou, cca 1cm za měsíc a je tedy třeba odrosty dobarvovat a jsem si téměř 100% jista, že po měsíci nenamícháte úplně přesně stejný odstín na dobarvení a na hlavě vám vznikne "cosi" ale asi né nejlepší výsledek.Pokud nechcete investovat měsíčních návštěv kadeřnice, která míchání barev umí.Tak vyberte barvu například v dm drogérii, osobně mi vyhovuje Garnier, vyberte odstín a na krabičce barvy je ústřižek, určený k odtržení a třeba vložení do peněženky, abyste příště věděla přesně typ,číslo barvy, při nákupu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]