Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé vlasy

Od: susan odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych dlouhé vlasy, jenže moje vlasy jsou hrozně husté a těžké. Nedá se nějak ty vlasy "odlehčit" protože už mám vlasy pod ramena a nevypadá to dobře, takže nevím co s tím mám dělat :/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Jak můžou hodně husté vlasy vypadat dlouhé špatně? To vážně nechápu. Mám dvě kamarádky, které mají velmi husté vlasy až k pasu a vypadá to dobře. Naopak, kdo má vlasy jemné a ne moc husté, tam dlouhé vlasy vypadají nic moc.

hodnocení

0x

Kvalitní, husté vlasy jsou tím největším pokladem na světě! Ale chce to dobrou kadeřnici na špicovní sestřih. Žádné jen zarovnané konečky. ;) Strašně se mi líbí, když mají dívky zezadu vlasy skoro do pasu a zepředu postupně sestříhané poměrně nakrátko a vyfoukané tak, že když se otočí, je to veliké překvapení, jak dlouhé vlasy má.;)

borax*
hodnocení

0x

Ke kedeřnici a prostříhat...

hodnocení

0x

zkuste je po umytí je vyfoukat kulatým kartáčem do "načechrana", popř. po umytí sepnout do culíku na vršku hlavy - pak nejsou tak "spláclé" - no a jakmile to není ono, znovu umýt... klidně několikrát týdně, kvalitním šamponem...

kocouramadeus*
hodnocení

0x

Také mám takové. Takže ostříhat pokud možno na krátko.

barb*
hodnocení

0x

Moje kamarádka má taky tento typ vlasů a má je nahoře sestříhané do délky asi zhruba do takové délky,jako měla dříve ofinu. Nech si to částečně sestříhat tak na takovou délku vlasy-ucesy-kadernictvi.c/... a vlasy se odlehčí. A nebo je nechej krásně husté,jaké jsou... co já bych za ně dala :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]