Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasy s objemem nechci jej

Od: skritek1 odpovědí: 4 změna:

Dobry den potreboval bych poradit co s mymi vlasy jsou kudrnate objemne no hruza na hlave ...ostatnim se to sice libi ale ja sem nesttastny co s tim aby mi to splihlo a nebylo tak nadychane-jsem muz takze tem sracickam na hlavu moc nerozumim,a ostrihan do hola nechci .dekuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na tvém místě bych zašla za kadeřnicí a sdělila jí své požadavky - ona ti vlasy prostříhá, aby nebyly tak nadýchané...

pb®
hodnocení

0x

Ostříhat hodně na krátko, pak nebudeš mít na hlavě afro.

hodnocení

0x

Kadeřnice, dobrý sestřih a poučení, jak je udržovat a dosáhnout požadovaného účesu.*hej*

mary14o4
hodnocení

0x

Ahoj,

Třeba mají ostatní pravdu a opravdu máš krásné vlasy, ale dej na svoje pocity!;) Jako první mě napadlo si vlasy vyžehlit,ale kdy bych byla tebou, tak by mě nebavilo si žehlit vlasy každý den...*kafe* Protio bych zašla ke kadeřnici a zeptala se jí, co s tím. Ona ti určitě poradí! *palec*Mezitím bych nosili vlasy sepnuté( např. v culíku či drdolu, atd.,..)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]