Nejste přihlášen/a.
Je mi skoro 16, mám to zhruba 4 roky, poslední 2 roky to bylo pravidelné. Naposledy jsem to normálně měla v listopadu (asi tak 6 dní, tak jako vždycky), pak jsem to dostala asi až za dva měsíce a měla jsem to neobvykle slabě jen tak 2 dny, od té doby nic. Za poslední 3 měsíce jsem zhubla asi 6 kg, může to být tím ovlivněno? Chystám se k doktorce, tak bych jen chtěla vědět, čím to může být a hlavně, co mě tam čeká, díky.
Ano, ztráta menstruace může být vyvolána hubnutím (zvláště, pokud jsi již před shazováním kil byla hubená), mnohé banální zdravotní problémy, stres apod. K doktorce si připrav datum poslední menstruace. možná tě i vyšetří, zda není na vině nějaký zánět - vezmi si sukni, ať nechodíš po ordinaci s holým zadkem
A většinou se dává injekce, která menses vyvolá - to ale záleží na rozhodnutí doktorky. Kamarádky dostala po ztrátě mensesu dvoje vitaminové preparáty.
Jste už sexuálně aktivní?Jestli ano,tak co těhotenství?Moje sestra měla normální menstruaci do 3 měsíce a dcera zase na začátku asi 4 kg.zhubla,protože jí bylo špatně a zvracela.
Je možné,že je to hubnutím,i když je to zvláštní,protože se mi nezdá,že bys hubla nějak drasticky... ale pokud jsi zhubla z 45 kilo na 39,tak se nedivím :D A jinak když zajdeš k doktorce,tak ti s největší pravděpodobností dají injekci na vyvolání menstruace,možná že to bude i opakovaně. Drž se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.