Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DOBARVOVAČ odrostu-korektor na vlasy Alterna?

Od: mamka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s vlasovým korektorem Alterna 2 Minute Root Touch Up? Jde o dosti drahý prostředek k jednorázovému dobarvování odrostu barvených vlasů (téměř 1000 Kč za 30 ml tubičku), proto bych se ráda před případným nákupem poradila s někým, kdo tento typ barvy již vyzkoušel. Děkuji a přeji hezký den. Majka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Mamko, při přečtení Vašeho dotazu mne napadlo, že za tu cenu by Vám odrost dobarvila v klidu i dobrá kadeřnice. A někde klidně i levněji a hlavně odborně. Omlouvám se, vím, že jste se ptala na zkušenosti. Snad se zde najde někdo, kdo vyzkoušel a podělí se o zkušenosti.Já jsem se podělila jen o svůj názor, snad se nebudete proto zlobit...Pěkné Velikonoce a přeji Vám samé jemné koledníky zítra...;)

mamka*
hodnocení

Děkuji za názor, jistě máte pravdu - já jsem se nevyjádřila dost výstižně! Vy nejspíš ještě šediny skrývat nemusíte, takže upřesňuji... Chodím jednou za měsíc ke kadeřnici na obarvení odrostu, ale už po 14 dnech je stříbřitá pěšinka vidět a nedá se dost dobře začesat, takže uvedený korektor by měl sloužit na obarvení onoho "stříbrného víru" před dalším barvením celého odrostu :). Korektor se údajně po umytí vlasů smývá, proto by mě zajímalo, jaká je asi spotřeba a zda se nákup podle zkušeností vyplatí...:).

kikki

Dobrý den, dobarvovač od Alterny jsem ještě nezkoušela. Mám stejný problém s odrosty jako Vy. Používám korektor na odrosty od firmy Touch Back . Vydrží mi zhruba na 2 až 3 měsíce. Stojí 755,- Kč na eshopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]