Nejste přihlášen/a.
Zdravím chěla bych se zeptat na takovou hloupost ale google mi moc nepomohl tak to zkouším takhle. Chci si obarvit vlasy jelikož moje brva se nějak od přírody nevydařila a tak to chci dohnat alespon takhle. Nevím ale vůbec jakou barvu, mám hnědé oči takže předpokládám že blond by k tomu nějak dobře nešly. Chci se teda zeptat jestli někdo nevíte zda se dá zjistit jaká barva by se hodila. Díky za odpověď přeji hezký den
Také zdravím. Zajděte se poradit ke kadeřnici. Poradí Vám jen odborník, který Vás uvidí a tím pádem může navrhnout řešení i vhodný odstín barvy. Domácí hokusy - pokusy nedělejte. Než přijdete na to, jaký odstín se Vám na Vás líbí a v jakém se cítíte spokojeně, můžete si vlasy poničit. Nechte si poradit od kadeřnice, je to součást její práce! Jen můj názor, Vaše jsou to vlasy.
Účesy a líčení si můžete vyzkoušet online. Nahrajete svou fotku a můžete zkoušet různé délky vlasů, účesy i barvy.
Co se Vám bude nejvíce líbit, si můžete vytisknout a vzít ke kadeřnici. Doporučuji vytisknout několik typů účesů (ne každý se hodí pro každou kvalitu vlasů) a konečný výběr zkonzultovat s kadeřnicí.
Viz: virtuální vizážista
doplněno 25.03.13 02:44:Další možností je program Hair Studio (ale ten jsem nezkoušela).
Určitě pokud jdete do barvení poprvé, vyplatí se investovat do dobré-šikovné kadeřnice, která poradí odstín, střih a i jak se potom o vlasy starat, aby to nezabralo moc času a přitom to vypadalo pořád dobře. Za čas určitě už budete sama vědět, co vám nejvíc sedí a v čem se cítíte dobře.
Přeji vám, abyste našla tu nej kadeřnici, to je polovina úspěchu a aby jste měla barvu i střih vlasů, který jen podtrhne vaši osobnost a ve kterém se budete cítit skvěle!
Záleží na tom, jaký jste typ (třeba jakou máte kůži, zda uplně světlou nebo třeba olivovou...). Já jsem přírodní špinavá blondýna, až skoro do hněda, mám hnědé oči, světlou pleť a odbarvuji se na světlou blond. Vyzkoušela jsem snad všechny barvy kromě černé a podle okolí mi ta blond sedí nejvíc i když mám hnědé oči
Nejlíp asi uděláte když si skočíte ke kadeřnici a s ní to proberete... Nejenom, že vám poradí ale taky vám vlasy nabarví odborně a bez jejich poškození.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.