Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty-loupání

Od: luciem87* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,prosím Vás o radu, mám nehty teprve4. den, a dnes ze mi začaly olupovat po stranách a u nehtového lůžka. Ale ne celé, jen ta úplně první vrstva laku, ta co je na vlastním nehtu. Takže je to vlastně bublina, která se začne posléze loupat...Mám klasickou francii s tipy. Prosím poraťe co s tím.Měla bych nehty začít pilovat?Doufám, že mi během 1 týdne neopadají, měla jsem z nich takovou radost...:(Nedá se to nějak opravit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x
No za prvé nechápu jakého laku? Maš gelové nehty? Jestli jo tak nevím co dělá lak ve spodní vrstvě?! Jestli ses špatně vyjádřila zkus to prosím popsat znovu,ráda ti poradím.
luciem87*
hodnocení

Omlouvám se, samozřejmě jsem myslela gelu, a mám gelové nehty. Začaly se mi olupovat úplně od spodní vrstvy po stranách a od nehtového lůžka...

vlaral
hodnocení

0x
Ahoj, nosím gelové nehty už přes dva roky, ale takový problém jsem neměla nikdy. Mám pocit, že je to chybně odvedená práce. Vzhledem k tomu, že to není zase úplně nejlevnější záležitost, doporučuji ti, abys to šla reklamovat. Sama se do oprav nepouštěj, není to zase tak jednoduchá záležitost a jako každou práci by ji měl provádět odborník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]