Nejste přihlášen/a.
Dobrý krásný den všem,
Pomozte mi prosím Vás, pač už si vůbec nevím rady a nutně to potřebuju pohnout dál.. Ať z toho něco bude nebo ne.
Už od září jezdím do práce šalinou, už od září s jedním klukem na sebe pokukujem a od listopadu se k tomu přidaly úsměvy..
A já pomalu ztratila hlavu. Myslím na něj pořád, má to tedy své výhody těším se na ráno
Chtěla bych mu napsat dopis.. Před ním mám pocit nemůžu ani promluvit, lehtá mě v žaludku, no snad jsem nikdy nezažila takovou touhu jako teď. Je mi s ním dobře a ani s ním nemusím mluvit.. Chci to ale už posunout.. Teď dlouho nejezdil, ale když pojede chci být připravená.. Pomůžete?
Moc Vám všem děkuju dám na Vás.. Mějte se krásně a dík
Chováte se jak zamilovaná puberťačka. To mu chcete napsat dopis, až zase bude jezdit, vrazit mu ho do ruky a s chichotáním utéci? Vypadala byste jako hluchoněmá.
Snad Vám narostla pusa, a to je daleko lepší komunikační prostředek, než všechny dopisy. Tak jí použijte.
Až zase začne jezdit a usměje se na Vás, začněte rozhovor. Třeba se ho zeptejte, proč tak dlouho nejezdil, zda nebyl nemocný. A dál už to půjde samo, uvidíte. Začněte třeba o nějakém filmu, knížce, či muzice - co on poslouchá a uvidíte, jak se řeč rozproudí. A brzy třeba do toho kina půjdete spolu.
Doba, kdy dívenky posílaly navoněná psaníčka je už dávno pryč! Tak šup do toho! Jaga.
Už jsem byla několikrát přesvědčená že to udělám, ale nejde to, nemůžu.. Vím, že je to mnohem lepší než trapný dopisy, ale stydím se.. Asi se chovám jak trapka, ale každýmu ta huba nenarostla prostě
Vůbec je u mě zázrak, že chci aspoň něco zkusit..
no sam te neoslovi, je posranej az za usima to uz tu bylo vcera, kdy typek rok jezdil se slecnou, co se mu libila v autobuse, az tam jednoho dne uz nebyla, a ted by ji chtel s krizkem po funuse hledat
Pěkný den i Vám. Chcete mu napsat dopis. A v čem je problém? Psát umíte, máte vymyšlený obsah? I to, jak mu dopis chcete předat? Jakou radu konkrétně žádáte?
doplněno 21.03.13 10:52:Dobře. Zřejmě jste ostýchavá a nemáte dost odvahy k tomu, abyste navázala komunikaci hned na místě při setkání. Pokud to chcete tedy řešit dopisem, zvolila bych na poprvé krátký a stručný text. Něco takového např. - ahoj, jmenuji se XY. Známe se jen od vidění a já bych se s Tebou ráda poznala více. Pokud máš zájem, ozvi se.(uvést třeba mail, tel. číslo, fb. icq...) To již záleží na Vás, jaký kontakt chcete poskytnout. Budu se těšit...A dál už je to na něm, jak zareaguje. Pokud se stydíte a nemáte odvahu dopis předat sama, požádejte některou kamarádku, aby Vám v této věci vypomohla. Každý prostě není odvážný hned, ale nevzdávejte to. I snaha se cení..Tak hodně štěstí!
Moje dcera v šalině cestou do práce našla manžela. Vždy nastupovala na smyčce do prázdné šaliny a tak sedla a dřímala, on nastoupil další zastávku a vždy si stoupnul poblíž no a za půl roku co ji takle sledoval jí oslovil. Šípková Růženko mám 2 lístky na barokní koncert na Petrově, nešla bys.
Být vámi tak žádné psaní nepíšu ale oslovím ho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.