Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč tají náš vztah?

Od: metroman* odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer,

našel jsem si holku a ona mě miluje a já jí taky, ale mám takový problém. Stále je to takové tajné, jenom si píšeme Smsky a potají se scházíme, ale když jsem se jí zeptal, proč nechce, aby to věděli, že spolu chodíme ostatní, tak odpověděla, že prostě nechce. Nevím co si mám myslet, miluje mě, ale nerada by, kdyby to věděli ostatní, proč?

Děkuji za odpověď...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Buď má strach třeba z rodičů, aby jim to někdo nepráskl, nebo se za tebe stydí. Nic dalšího mě nenapadá.

doplněno 16.03.13 20:51:

Ja jsi poznal, že tě miluje? Neodpovídej "protože mi to řekla". Zamysli se a upřímně pověz, zda z jejího chování, když jste spolu, cítíš, že tě miluje.

doplněno 16.03.13 21:03:

1š let, po týdnu řekla, že tě miluje, ale schovává se. Tak buď se opravdu bojí, že vás spolu někdo uvidí, anebo nechce, aby ji s tebou viděly třeba kamarádky... není třeba z věřící rodiny?

Jinak, u každého příspěvku je vpravo dole tlačítko "odpovědět", abys mohl reagovat na konkrétní odpovědi a tazatelé zase na tvé reakce. Když odpovídáš pořád na původní otázku, je v tom zmatek a nikdo vlastně pořádně neví, na koho reaguješ.

metroman*
hodnocení

Tak děkuji, já už si něják poradím... :-D

iz*
hodnocení

2x

Já bych v tom nic zvláštního nehledala. Nechce-li dívka, aby o vašem vztahu vědělo okolí, nemusí to znamenat nic negativního.

Vztah dvou lidí je soukromá záležitost. Někdo má potřebu jej vytrubovat do světa, jiný dává přednost soukromí.

Miluješ-li svou dívku tak, jak zde píšeš, respektuj její přání. (Dívka zná své okolí a jistě moc dobře ví, proč se nechce svěřovat.)

Kdyby se za tebe styděla, nechodila by s tebou.

hoummy*
hodnocení

0x

Zeptej se jí, proč to nemají vědět ostatní :D

metroman*
hodnocení

To jsem zkoušel, ale ona odpověděla jenom "já to prostě nechci"

hodnocení

0x

Dobrý večer. Důvod by Vám mohla říci pouze ona... Může to být třeba proto, že to považuje čistě za svoji soukromou věc a nikomu jinému do toho nic není. Anebo prostě není chlubivá a nepotřebuje sdělovat světu, že je zamilovaná a kdo je ten šťastný. Já na tom nic tak zlého nevidím, prostě nemá potřebu se s někým dělit o to co kde dělá a s kým. Možná má i obavy, že by se do vašeho vztahu začal někdo plést a je prostě opatrná. Chrání si své soukromí a já to považuji za docela rozumné. Záleží i na tom, kolik je vám oběma let...Pokud jste hodně mladí, má možná více rozumu, než se třeba zdá...To je můj názor.

metroman*
hodnocení

Strach z rodičů to ne, ale asi to druhé, ale to mě velmi mrzí, to jsem si nemyslel. Tak když mě miluje, tak proč se za mě stydí... :(

krkovicka*
hodnocení

0x
Zadaná,vdaná...důvodů je víc.Víš o ní vůbec něco?

metroman*
hodnocení

Neustále na mě kouká ve škole a když je u mě, tak je nervózní, stále si chce se mnou povídat a máme hodně společných zájmů. Jednou jsme si povídali ve škole, no a prostě jsme se bavili asi 3 hodiny a najednou jsem se do ní zamiloval a ona do mě, pak to přišlo samo, asi po 1 týdnu, mi řekla, že mě miluje. Je velmi hodná...

metroman*
hodnocení

Mimochodem, jak tady někdo píše "vdaná", tak je nám oboum 13 let!

krkovicka*
No a jsme u toho.Tak jestli Vám je oboum 13tak z pohledu dívky je to naprosto normální.Kdybych ti měla napsat proč,tak bys to nepochopil,kdyby si byl starší tak už ano.Je to zkrátka Hec nebo nezralost.

metroman*
hodnocení

no a co to má dočinění s nezralostí (já vím, co to znamená)

borax*

Asi má na mysli nezralost duševní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]