Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout zadek?

Od: gab* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám otázku nevíte jak zhodit pár kilo dolu kord zadek ... příjde mi že všechny kalorie se mi ukládají do zadku. :-/ Co s tím? děkuji za radu..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

použít nahoře HLEDAT, je to tu už asi tisíckrát...

hodnocení

0x

Už se to tady mockrát probíralo, stačí když si zadáte "hubnutí" do modrého rámečku nahoře, a najdete spoustu odkazů a následně rad.

Jinak zhubnout se dá jediným způsobem - zvýšit výdej (pohyb), a snížit příjem (kalorií).

Co se týče "zadku", je to problémová partie, která hubne nejhůře. Zkuste ho zabalit do potravinové fólie a běhat do schodů. Zní to podivně, ale funguje to. Běh do schodů je na zpevnění zadečku nejefektivnější. Když ho navíc "zpotíte", úspěch zaručen...:)

alusska*
hodnocení

0x

Mě se podařilo 10 kg zhubnout tak, že jsem jedla podle dělené stravy a 2x týdně chodila do fitka s trenérem. Během půl roku jsem zhubnula. Původně jsem měla při výšce 167 cm 70 kg, zhubnula na 60 kg.

gab*
hodnocení

A jak je to stou dělenou stravou?

ivik*

Přidám se k diskuzi, předešlé rady jsou dobré a pokud se dělené stravy týká, jednou jsem to zkoušela asi 3 týdny a opravdu to funguje, ale běda, jak předtanete, kila jdou zase pěkně šupem nahoru...Ale bylo mě při té dietě nějak lehčeji, cítila jsem , že nejsem nafouklá, unavená a pod.Jen mít vůli to vydržet a nebo se tím řídit pořád bez nucení a přemýšlení, že vlastně držím nějakou dietu, prostě si to zarýt pod kůži , jakobych tak jedla odjakživa..Znám jednu paní, ta se podle toho stravuje asi 20 let a je úplně ve formě i když jí je 65 let.

iz*

Dělená strava vlastně není žádná dieta, jde o úpravu jídelníčku (lze jíst téměř vše) a životního stylu.

Více informací k dělené stravě (včetně receptů)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]