Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám otázku nevíte jak zhodit pár kilo dolu kord zadek ... příjde mi že všechny kalorie se mi ukládají do zadku. :-/ Co s tím? děkuji za radu..
Už se to tady mockrát probíralo, stačí když si zadáte "hubnutí" do modrého rámečku nahoře, a najdete spoustu odkazů a následně rad.
Jinak zhubnout se dá jediným způsobem - zvýšit výdej (pohyb), a snížit příjem (kalorií).
Co se týče "zadku", je to problémová partie, která hubne nejhůře. Zkuste ho zabalit do potravinové fólie a běhat do schodů. Zní to podivně, ale funguje to. Běh do schodů je na zpevnění zadečku nejefektivnější. Když ho navíc "zpotíte", úspěch zaručen...
Mě se podařilo 10 kg zhubnout tak, že jsem jedla podle dělené stravy a 2x týdně chodila do fitka s trenérem. Během půl roku jsem zhubnula. Původně jsem měla při výšce 167 cm 70 kg, zhubnula na 60 kg.
Přidám se k diskuzi, předešlé rady jsou dobré a pokud se dělené stravy týká, jednou jsem to zkoušela asi 3 týdny a opravdu to funguje, ale běda, jak předtanete, kila jdou zase pěkně šupem nahoru...Ale bylo mě při té dietě nějak lehčeji, cítila jsem , že nejsem nafouklá, unavená a pod.Jen mít vůli to vydržet a nebo se tím řídit pořád bez nucení a přemýšlení, že vlastně držím nějakou dietu, prostě si to zarýt pod kůži , jakobych tak jedla odjakživa..Znám jednu paní, ta se podle toho stravuje asi 20 let a je úplně ve formě i když jí je 65 let.
Dělená strava vlastně není žádná dieta, jde o úpravu jídelníčku (lze jíst téměř vše) a životního stylu.
Více informací k dělené stravě (včetně receptů)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.