prosím poradí mi někdo jak vytvořit zelí podobné tomu, které dostenete jako oblohu k jídlům prakticky kdekoli...není mokré v nálevu, jen vlhké jakoby mastné a sladší. dík Flo
Jsou dělané přímo v restauracích a jsou lepší než kupované v obchodech.Přidávají tam i strouhanou mrkev pro barevnost,lepší je olivový olej, pro nakyslost se může přidat citrón nebo trocha octa,či jablečný ocet,může tam být i na drobno nakrájená cibule,paprika,záleží na chuti nebo fantazii jaký zelí chceš mít.Dobrou chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.