Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat pro sblížení?

Od: anika* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám kámošku, která chodí na sport ve kterém je hodný kluk a je i hezkej a nevím co udělat abychom se sblížili.

Prosím poraďte, líbí se mi už rok ;) děkuji

Musím na něj myslet a zdají se mi i o něm sny.

Třeba jak s ním mám jít na rande a jak ho někam pozvat atd..

Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Není n ejjednodušší za ním vyrazit a říct mu to na rovinu a budeeš vědět na čem jsi.

no tím bych si nebyl tak jistý... raději nemluvte za sebe.. pokud jsi z něj tak unešená, tak třeba takových bude více, a pokud za ním přiběhneš a vyhrkneš že ho chceš... nevim jestli by to bylo idealni... nejprve by ses mu měla zalíbit, poznat se.. nevím jak moc se znáte.. nepíšeš to tady.

iz*
hodnocení

0x

Znáš ho už rok. Myslím si, že pokud by o tebe měl zájem, už by dávno něco naznačil...

anika*
hodnocení

no já potřebuju se s ním lépe poznat jen já ho znám rok on mě ne .

takže potřebuju poradit jak se sním lépe poznat ;) díky

doplněno 10.03.13 19:21:

on mě moc ne

Co kdybys ho pozvala třeba na kafe, či na procházku. Projevila zájem o sport, který dělá, snažila ses získat nějaké info...Zkus ho tedy zaujmout, aby měl důvod s Tebou strávit chvíli času a pak se přece uvidí, co dál...Musíš se chopit aktivity, on je třeba nesmělý..Za zkoušku nic nedáš, odvážnému štěstí přece přeje.;)

safariin
hodnocení

0x

Jako to už rok kysneš doma a nic neděláš? Padej sportovat a třeba jednoho dne si tě všimne. Že se ti zdají sny? Na tom není nic neobvyklého. Mě se zdál třeba sen o červené karkulce a taky s ní neplánuji rande. Sny nic neznamenají.
1) Zvedni se
2) Běž sportovat
3) Pozvi ho ;)

anika*
hodnocení

já sporutju ale jiný sport než on ;)

on lyžuje a já hraju basketbal ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]