Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám kámošku, která chodí na sport ve kterém je hodný kluk a je i hezkej a nevím co udělat abychom se sblížili.
Prosím poraďte, líbí se mi už rok děkuji
Musím na něj myslet a zdají se mi i o něm sny.
Třeba jak s ním mám jít na rande a jak ho někam pozvat atd..
Děkuji za rady.
Není n ejjednodušší za ním vyrazit a říct mu to na rovinu a budeeš vědět na čem jsi.
no já potřebuju se s ním lépe poznat jen já ho znám rok on mě ne .
takže potřebuju poradit jak se sním lépe poznat díky
on mě moc ne
Co kdybys ho pozvala třeba na kafe, či na procházku. Projevila zájem o sport, který dělá, snažila ses získat nějaké info...Zkus ho tedy zaujmout, aby měl důvod s Tebou strávit chvíli času a pak se přece uvidí, co dál...Musíš se chopit aktivity, on je třeba nesmělý..Za zkoušku nic nedáš, odvážnému štěstí přece přeje.
Jako to už rok kysneš doma a nic neděláš? Padej sportovat a třeba jednoho dne si tě všimne. Že se ti zdají sny? Na tom není nic neobvyklého. Mě se zdál třeba sen o červené karkulce a taky s ní neplánuji rande. Sny nic neznamenají.
1) Zvedni se
2) Běž sportovat
3) Pozvi ho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.