Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokaž mi, že ti mohu věřit

Od: nnnikishenka odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
jmenuji se Nikol a je mi 20let. Chtěla bych vám povyprávět můj příběh a poprosit vás o jakýkoluv nápad.
Takže začala bych od toho, že jsem jednoho krásného dne narazila na kluka do kterého jsem se zamilovala, bohužel jen na chvíli. Jmenuje se Pavel a bylo to cca před dvěmy lety. Od té doby jsem se s ním rozešla pak mi dal druhou šanci, ale já ji opět odvrátila. A takhle jsme se rozcházeli a scházeli pořá dokolečka. Pavlovi jsem hodně ublížila, např.tím že jak jsem se s ním rozešla našla jsem si dalšího kluka abych zapomněla, dále byla jsem mu nevděčná, nevěrná, nedokázala jsem nic ocenit a i přes tohle všechno mi dal další a další šanci. Jak říkám tohle trvalo skoro 2 roky...od určité doby jsem si řekla a dost! Takhle žít nechci a začla jsem si vyčítat proč se tak chovám a co mi udělal. Vždyť on se snaží a dělá pro nás první poslední a já jen dělám z něho blbce. Proč jsem to udělala? Atd. A měla jsem pocit, jakoby se mi v hlavě rozsvítilo. Ale co teď? Nějaký ten týden jsem plakala, přemýšlela jsem nad tím vším, proč jsem taková byla k člověku, který mě opravdově miloval takovou jaká jsem byla, co mi Pavla vrátí? Došlo mi že brekem a výčitkama se nikam neposunu...tak jsem začla konat. Napsala jsem absolutně všechno Pavlovi s omluvou, že se mu ani nedivím a že ho opravdu miluji, že na něj myslím a že mi moc chybí. Odepsal mi, že mi zavolá druhý den. Ani si nedokážete představit co všechno se ve mě odehrálo za tu 1 noc. Jsem do něj opravdu zamilovaná až po uši a s tím človíčkem bych chtěla strávit zbytek mého života...Pavel se ozval a řekl mi jednou větu : ,, Dokaž mi, že ti mohu věřit. " Jsem připravena na cokoliv a proto vás žádám o jakýkoliv nápad a o jakoukoliv radu co mám udělat abych získala jeho důvěru. Předem děkuji a přeji příjemný den :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

To podle mne bude hodně těžké, když jsi ho už několikrát zklamala. Co napadá tebe (znáš jej asi nejlépe a hlavně víš, co všechno jsi mu provedla)?

tomasgulas
hodnocení

0x

To přeci není tak těžké. Přestaň se chovat jako děvka a začni si ho vážit.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ztracená důvěra se těžko získává zpět. Začněte tím, že nebudete spát s jinými a budete mu věrná. Zajímejte se více o jeho city a pocity a nezraňujte je. dokažte mu, že si ho vážíte a z chyb, že jste se poučila. Že Vám záleží jen na něm. Začněte se prostě k němu chovat tak, jak si zaslouží a neubližujte mu. Bude to ale trvat asi dlouho, než Vám začne důvěřovat ...Musíte se hodně snažit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]