Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu, má to cenu?

Od: duchi odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi!*slunce*

Tato otázka se vám nejspíš bude zdát velice trapná. No... Ale k věci... *nevi*

Znáte takové ty "dětské lásky"? Když se holka zamiluje do kluka, který už je "zadaný"? Jo, tak přesně tohle zažívám já. A to je mi teprve 11 let (v květnu mi bude 12.) Myslím, že na můj věk je to truchu brzy, chodím do 6. třídy, ale u nás v bývalé třídě už byly "páry" i ve 3. třídě. No... Ale teď přesně k věci.

S tím kluke jsem už "chodila" ve čtvrté třídě. Párkrát jsme se pohádali, a tak jsme se "rozešli" ale zaase jsme se dali dohromady. Takhle to šlo pár měsíců (assi 3-4 měsíce) Ale pak byl definitivní konec. On si myslel, že jse o nás (že spolu "chodíme") řekla jedné kámošcce, což nebyla pravvda!... No a tak byl konec. Zabouchla jsem se do jiného kluka, který se mnou ovšem nechtěl "chodit" A po prázdninách jsem si dala pokoj. ZÁŘÍ, ŘÍJEN, LISTOPAD, PROSINEC, LEDEN... ŮNOR/BŘEZEN! Jo, přesně ve zlomu Únor/Březen jsem se do toho prvního kluka, co jsem s ním už "chodila", TOTÁLNĚ ZABOUCHLA! Ale doopravdy příšerným způsobem, a tak zoufale, že jsem si jeho fotku dala na tapetu PC... Fakt úlet, ne? *smich* No...! Podle mých informací už je "zadaný" (ta holka co s ním momentálně "chodí" mi to sama řekla¨.) To by mi zas tak nevadilo... A já vás tedy žádám: Níže uvedené informace jsou určené pro vás, aby jste z nich nějak rozluštili, zda bych se mu mohla líbit... ;) Obracím se na radu vás, dospělých, kámoši mi to těžko řeknou...

Nevím, nevím, nějaká krasava zrovna nejsem... *nevi* Ale myslím, že tak strašné to není (spolužáci mi říkají, že jsem zrůda, mám obličej jako prd*l atd... Sami jsou to zrůdy, když si takhle dovolují... *haha*) No ale k věci.

Tákže, při Vánoční besídce mi nikdo žádný dárek nedal (nejsem oblíbená, všichni mě nesnášejí, pokud vím.) Ale on jediný mi dal Čokoládu a bonbóny... To bym můj jediný dárek ze třídy. občas se na mě při hodině kouká, není otočený k tabuli, jakoby šikmo, jestli to chápete. Je na straně židle... Jakobny na mě "jukne" ale pak se zase otočí. Ale pozor, Kouká se i na jinou holku! To mě docela štve... No, ale to se dá přežít. Když se na mě podívá, já mu to chci oplatit ale on ucukne... A když se na něj podívám já, on se taky podívá, ale já... jakoby instinktem taky ucuknu... Oba jsme moc stydliví... *smich*V poslední době je stráááášně pomalý... Ve třídě, když už naposledy zazvoní a my si balíme, všichni ostřelhbitě vystřelí z lavic, jen já (jsem od přírody želvička ;)) A on (To dřív doopravdy nedělal, chodím s ním do třídy od 1.třídy!) Takže se strašně loudá a ve třídě jsme poslední jen my dva (občas na něj počká jeho kámoš) a bavíme se... Jen tak normálně... Když se ho na něco zeptám, odpoví mi. Na skypu si taky píšeme normálně. POZOR, jednou mě oslovíl sám se slovy: Ahoj Zdeno :) (i s tím smajlíkem, jmenuji se Zdenka) No-... Tak si taky normálně píšeme. Ale on odpovídýá ve stylu: Hmmm... Hm. Hmmmmmmmm... A občas hodí nějakého smajla... A v poslední době ho chytla puberta.

Nevíte někdo, jak bych ho mohla sbalit? Opakuji, je "zadaný"... A nemlůžete z těchto informací nějak vyvodit, zda-li se mu líbím? A žádám vás, na odpovědi typu: Jsi ještě dítě, na takové věci máš čas... Mi moc nepomůžou. Koneckonců, já vím že jsem dítě, a že na to mám času dost. Jenomže lásce nezabráníš... Není to pravda? Copak nikdo z vás nebyl někdy zamilovaný? Jde jen o "dětskou lláásku, takže žádný strach :)

Já děkuji za odpovědi, a doufám, že mi pomůžete...!

PS: OMLOUVÁM SE ZA DLOUHÝ ČLÁNEK, ALE SNAŽILA JSEM SE TO CO NEJVÍCE ZESTRTUČNIT!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj Zdenko. Tobě by nevadilo, že je kluk již zadaný? Řekla bych, že je dost závažná překážka. Představ si sebe na místě té druhé dívky...Asi by se Ti to nelíbilo, viď? Z toho, co jsi napsala se nedá vyvodit nic, jen to, že bys ráda získala toho chlapce opět pro sebe. To pak musíš být ve všem lepší, než ta, co s ní chodí nyní. Ty jí znáš, tak musíš sama posoudit, jak velkou konkurencí Ti je a zda jí máš čím troufnout. Pravda, lásce se zabránit nedá, ale pokud není oboustranná, je třeba umět zaujmout, zalíbit se, hledat, co máte vy dva společného, v čem si rozumíte...Ale pokud je zamilovaný do jiné, pak bys měla soustředit pozornost jiným směrem. Možná, že je nablízku kluk, který by rád zase získal Tebe a Ty si šlapeš po štěstí tím, že stojíš o zadaného...Sama musíš vědět, zda to má, či nemá cenu. Možná jen ztrácíš opravdu čas, ale jednou na to budeš vzpomínat třeba ráda...Měj se pěkně a hodně štěstí!:)

nobody*
hodnocení

2x

Přebírat kluky se nemá, ale ta holka taky může pěkně lhát.

Z toho co píšeš to vypadá, že se mu minimálně líbíš a pokud o něj opravdu stojíš - na skype se ho zeptej, jestli s tou holkou doopravdy chodí ;) (uvidíš, že neodpoví hmmm). Podle jeho reakce uvidíš, jak to mezi nimi ve skutečnosti je :)

Jde o dětskou lásku, pokud by byl zadaný, chvilku počkej. Dlouho jim to nevydrží :) (vám ale taky ne, s tím počítej).

Buď šťastná, ale ber ohledy i na druhé.

martinaa*
hodnocení

0x

Kluk je zadaný. Tečka, konec.

Lásce neporučíš, ale mozku poručit můžeš. Pokud už ve 12 letech začneš přebírat ostatním holkám kluky, může se ti to jednou ošklivě vymstít. Nehledě na to, že zadanému člověku se samozřejmě může líbit spousta dalších:)

iz*
hodnocení

0x

Zdenko, jak by ses dívala na "kamarádku", která by chtěla sbalit kluka, s kterým chodíš? A přesně to by si o tobě mysleli jak ta dívka, tak i kluk, o kterého máš zájem.

Ve 12 letech už bys měla být dost rozumná na to, abys věděla, že některé věci se prostě nedělají.

duchi
hodnocení

O.K

Taky si myslím, že jsem to trochu přehnala... No tak já počkám...

:) Už neodpovídejte, ale díky za odpovědi. S tou situací máte pravdu, kdyby mi nějaká holka usilovala o něj, tak bych jí nejradši rozbila dr*ku! *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]