Nejste přihlášen/a.
dobry den vcera sem napsal holce kterou miluju jesli by se mnou nechtela chodit napsal sem ji v tom jak je krasna atd a ze bych chtel byt vic nez kamarad akorat mi napsala ze uvidime oba dva a ja vubec nvm jak to mam pochopit diky za odpoved
Ahoj,
těžko říci, co tím chtěla dívka říci. Ale z vlastní zkušenosti vím, že ať už muž nebo žena ve vztahu, jakém koliv. Řekne uvidíme, znamená to nevím, ale spíše NE. Ale nechci nic globalizovat, to co jinde znamená ne může být ano a obráceně. Dle mého se také tyto věci nepíší, ale říkají přímo dané osobě. A tam hned vidíš na vlastní oči co to znamená a jaký to má výsledek.
Podle mne to znamená, že nemá zájem (nechtěla přímým pdmítnutím ublížit). Kdyby potřebovala čas na rozmyšlení, napsala by to přímo (tím na rozdíl od přímého odmítnutí neublíží).
doplněno 04.03.13 14:37:Tak teď to máš těžké: Já znám více dívek, které nechtějí přímým odmítnutím ublížit, Krkovička zase spíše ty, které by odmátly rovnou...
Vyhýbavá odpověď (uvidíme) však značí, že dívka nechce odpovědět na rovinu. Musel bys zjistit, proč.
K vyhýbavosti mohou vést různé důvody (a podle mých zkušeností za ní bývá snaha neublížit).
doplněno 05.03.13 01:28:Krkovičko, také jsem neměla internet (myslím, že nás je tu takových víc) ...
Oceňuji, že jste lépe odhadla věk pisatele a teda pravděpodobně i dívky (já jsem vycházela ze zkušenosti s dospělými).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.