Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvy na vlasy

Od: erica odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,našla/našel by se tu nějaká/ý kadeřnice/ník nebo někdo kdo má zkušenosti s barvením vlasů?

Mám hnědé vlasy které si barvím na černo a napadlo mě že by jsem si dala černé vlasy a černenou ofinu jenže když jsem použila ty klasické barvy na vlasy tak sem je sice měla černé ale ofina byla vínově červená že byla sotva vidět i z blízka.A mě by se líbilo něco jako je tady to:

nd01.jxs.cz/...

Nešlo by to nějak udělat?

Děkuji předem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím:)Šlo,ovšem v salónu u odborníků,oni mají speciální barvy,ty co prodávají v drogerii za moc nestojí;)

doplněno 26.02.13 15:37:

proslecny.cz/...

erica
hodnocení

A ty sprejové?Jednu chvíli u mě na škole byl kluk co měl na vlasech uplně "zářivou" červenou.

nijfnvjrfv

Ty se vymývají tak po druhém umytí. A pokud ne, tak po pár prvních umytích vyblednou. Pokud si nestříkal ty vlasy sprejem každý ráno, tak je měl od kadeřníka - nejdřív odbarvené a potom aplikovanou červenou.

hodnocení

0x

Neexperimentujte takhle se svými vlasy (spreje atd.), pokud chcete, abyste měla pěkný účes, obraťte se na kadeřnici, doma nikdy nedosáhnete daného efektu, jen si zničíte vlasy, a pak nezbyde nic jiného, než se nechat ostříhat hodně nakrátko, aby to odrostlo.

Na slevových servrech najdete vouchery na barvení a stříhaní v kadeřnických salonech za poloviční cenu i méně, takže si to můžete finančně dovolit, a budete mit účes od profesionála. A může Vás to stát ve finále ještě méně, než zaplatíte za barvy a spreje v drogerii.

erica
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]