Nejste přihlášen/a.
ahojik hodne krat si me poradili tak potrebuju poradit znovu.jak jsem se zminila chodime s pritelem do jedne prace akorat on ma ted jen ranni smeny a ja mam odpoledni a uz i nocni smeny.vždycky než mi zacne odpoledni směna tak za přitelem zajdu a jdem si zapalit na kuřárnu.včera jsem za nim došla řek mě ahoj a jěště dodělával práaci a ja honem honem než mi začne odpolední smena chci si jit zapalit a jeho spolupracovnik rek ze jsem stihačka a ja fajn se nemusim stavovat a pritel,,pst pst jdem kouřit"na kurarne se byvil s ostatnima a ja mu pak rekla tak se uvidime doma vecer a on ,,hm"a odešel dnes rano mu rikam ze se nemusim za nim stavovat jestli nechce a on hm rozespale jelikoz sem dosla vcera vecer dom a on uz spal.mam nahlasenou dovolenou ale nevim jestli mi ji schvali a mozna na jeho narozky taky budu muset na odpoledni a on ,,hm"nevim prijde mi ze za nim asi moc dolizam a mu to leze na nervy doma to bylo docela v pohode akorat do me kolikrat rejpe nebo hrajem pc hru a on me rekne ze na to asi nemam vlohy ze me neco rekne 4x a ja se porad ptam...ja to hraju aby sme meli neco spolecnyho on se svoji sestrou pari a ja sem chela taky jenze on nema trpelivost zase me vycet ty nechodis na zumbu zas hlavne ze si rikala ze budes se divim ze to pajeni co si cvicis te jeste nepustio..nevim jak se branit nechci se hadat...vim ma pravdu ale nemusi byt tak hnusnej asi mu lezu krkem nemuzu zas kvuli tomu spat snad me poradite dika nezlobte se ze sou moje dotazi porad dokola ale ja kolikrat fakt nevim jak to s nim resit kdyz nechce nic resit probirat urazi se.nevim jak na nej.diky moc
a rozejit se snim nechci tento mesic mame vyroci 2 roky...ja jen nevim jak se branit abych ho neurazla...diky moc
je mi 26let.a omlouvam se jestli vam prijdu jako nactileta...ja jen to pisu od srdicka ale diky za odpovedi...
doplněno 12.02.13 11:28: takze me radite nejit dneska za nim?n jsem dneska domluvena ze za nim pujdu...ale nechce se mi...jelikoz vidim jak mu lezu krkem...a mate pravdu dik vsem za odpovedichci to ted jen dokazat a vydrzet
a ne jen o tom mlet porad dokola...
Majdo, přečtěte si po sobě ještě jednou, co jste napsala. Však je tam vypsáno úplně vše o tom, že váš přítel má jako kousíček hadru. To není z vaší strany dolejzání, to je prosba o to, aby si vás více váš přítel všímal. Proč byste se mu měla bránit tak, aby se neurazil? Braňte se tak, ať se třebas klidně urazí. Pochopte, on se ve svém chování vůči vám nijak moc měnit nebude. Vám je předkládáno, že dolejzáte. Pořád vám něco vyčítá, a to jste s ním vydržela celé 2 roky. Chcete takto prožít celý život? Celý život prosit o jeho zájem? Vy s ním hrajete PC hry, baví vás to aspoň trochu? Nebo to děláte opravdu jen proto, abyste měli něco společného? A co dělá pro vás on? Podle toho, co jste napsala, mi přijde, že váš přítel na vás dlabe a využívá.
Zásadní problém vidím v tom, že Vám přítel není oporou. Spolupracovník o Vás řekne, že jste stíhačka, a přítel nic? Stejně jako se Vás nezastal, když Vás nějaká zmalovaná slečna nazve maskotem, a on zase mlčí. Takového bych kopla do zadku, upřímně.
Nikdo z nás nemá vlohy ke všemu, Vy neumíte pařit hry, on zase neumí něco jiného. Nesnažte se dolejzat a hrát s ním jen proto, abyste byli spolu. Vezměte kamarádku a běžte třeba na tu zumbu. Musíte se umět zabavit i bez něj, jinak Vám vtah zkrachuje na okoukanosti a rutině. prostě si naplánujte svoje aktivity a nečekejte na povolení A v klidu oznamte, že je pouze a jenom Vaše věc, zda chodíte - nechodíte na zumbu, i když jste o tom mluvila. S úsměvem, bez výčitek. Nenechte se zbytečně zbuzerovat.
Vidím to bohužel pořád stejně, jako minule. Přítel si Vás neváží a to se asi jen tak nezmění.
Kolik je vám let?
Mně připadá, že to moc prožíváte. Zvykněte si na specifický, trošku neomalený chlapský humor a naučte se ho odlišovat od skutečně vážně míněných připomínek. Buďte víc uvolněná a "happy". Jestli se vám zdá, že "dolízáte" tak to možná tak bude. Zkuste ubrat plyn a uvidíte sama jaká bude odezva.
je mi 26let. a mrzi me ze si myslite ze to pise nejaka nactileta holka...ja jen ze se to pisu od srdcka jako kdybych sem se bavila a nejakou kamoskou...nezlobte se na me.
Majdo, mně to přijde jako ponorková nemoc. Vidíte se v práci i doma ...
Nenudí se s Vámi Váš přítel?
Společné zájmy jsou fajn, ale měly by něco přinášet oběma. Ne, že se stále jen Vy budete snažit přizpůsobit.
Učit se hrát hry, abyste měli něco společného, mi nepřijde jako nejšťastnější nápad, jestli Vás ty hry nebaví také.
___ Hloupých řečí kolegů a kolegyní si nevšímejte, nesto jí Vám za to.
Mimochodem: co ta protivná kolegyně? Už jste ji odpálkovala?
doplněno 12.02.13 08:57:Další Majdin dotaz se stejnou tématikou:
" Bojím se změny a chci se zbavit žárlivosti"
doplněno 12.02.13 11:43:Majdo, a co baví Vás? Čemu byste se ráda věnovala, kdyby byla volba na Vás?
Také mne napadá, že byste tu dovolenou mohla krásně využít. Mohla byste zajet navštívit některou kamarádku nebo někoho z rodiny, zajet si někam na výstavu nebo do muzea, jít si zabruslit nebo na lyže, ...
Přítel by ocenil, že se zabavíte i sama, on sám by volno také využil podle sebe a společný čas byste si pak užili více...
no prave ze vecer brecim a trapim se asi si reknete ak proc s nim sem ale takhle sem dolizala i u dalsich partneru...a chci se zmanit.je fakt ze kdyz sem mela kamarady tak sem byla nezavisla oni se odstehovali a ja najednou nevim jak travit svuj cas...asi si rikate ze sem hodne zoufala ja tohle pisi vsechno od srdicka ...jako kdybych se radila s nejakou kamaradkou...coz radsi napisi sem nez otravovat ...takze ja radeji za nim nepujdu...rikam nenapsal mi ani sms nemusi me odepisovat ale ted si tim uvedomuju ze mu lezu asi uz na nervy chci mu chybet...on me nekritizuje porad to zas ne akorat uz me to prijde vsechno stereotipni pc hra me bavi tak napul sama si ji ale nezapnu me spis bavi hrat neco s nekym jinym ale treba stolni hru si pritel moc nechce zahrat.
tak ja za nim dnes púujdu do prace naposled mam mu dat penize co mu dluzi kamoska...a zetra se uz nebudu zminovat jestli se stavim jen reknu uvidime se vecer...
jen se bojim mam celej tejden dovolenou budem spolu celej tejden uz ted se bojim ze se pohadame...asi to vsecko moc resim ale fakt me to trapi...dik za odpoved jsem rada za kazdou radu
Majdo, v každém vztahu je třeba dát tomu druhému prostor k dýchání. Já říkám _žít a nechat žít...Najděte si své koníčky, svojí zábavu a jemu dopřejte totéž. Nevyžadujte si jeho pozornost neustále, tím mu opravdu polezete na nervy čím dál tím víc. Neřešte to, co druzí říkají a nechtějte řešit s ním pořád tytéž věci dokola. Prostě neunavujte toho druhého. Snažte si vystačit občas i sama a chovat se, jako dospělá ženská. Držet se někomu za zadkem neustále a chtít dělat totéž co on, může být skutečně pro druhého otravné a nesnesitelné. Neznám Vašeho partnera ani Vás, ale když jste s ním 2 roky, pak jistě víte, proč se ho držíte a nechcete se pustit...Nelze si na někom vynutit, aby s Vámi mluvil, když nechce, ale pokud s Vámi je, pak by Vám neměl srážet sebevědomí a měl by Vás umět občas i povzbudit. Toto si myslím, že u vás dvou chybí... Domluvte si pravidla, kdy se budete věnovat každý svým věcem a kdy budete trávit čas spolu. Jste přece dospělí lidé. Vám něco vadí, jemu též...Nejděte cestu k tomu, abyste na sebe brali větší ohledy. Vztah není o tom, že Vy se budete celý život snažit podžizovat se tomu druhému a srovnávat s ním krok a on Vás bude ignorovat a odpovídat Vám mlčením. Vždy je prostor pro kompromis, toleranci, vstřícnost...Pokud toto ve vašem vztahu chybí, pak je něco špatně. Na vztahu musí pracovat vždy oba dva, snaha jen na jedné straně nestačí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.