Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pravé kuřecí nugetky z mc donaldu

Od: rustyxxm* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Poradí mě někdo,jak udělat kuřecí nugetky,aby chutnali jak z mc donaldu?Děkuji.

 

 

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lightknightcz*
hodnocení

7x

Tahle nechutně vypadající hmota, která spíš vypadá, jako zmutovaný had albín, je ve skutečnosti základ většiny jídel, co si můžete v McDonaldu koupit. Je to totiž mechanicky separované kuřecí maso. Víte, co to vlastně je mechanicky separované kuřecí? V podstatě vezmete ty nejhorší kousky kuřete, rozmixujete je na brutální kaši, přidáte spoustu chemikálií, dochutíte a tradááá, tu věc pak osmažíte. Chicken McNuggets jsou na světě.
V drůbežím separátu není moc masa. Jsou tam kosti, kůže, všechno. McNuggets jsou prostě tvořeny tím, co zbude poté, co se z kuřete oddělí kvalitní maso. Celá ta rozmixovaná ingredience, co vznikne, je většinou prolezlá bakteriemi, takže se pročišťuje pomocí amoniaku. Výsledek pak chutná hnusně, takže se přidají umělá dochucovadla. No a pak, protože je výsledek divně růžové barvy, se to všechno musí obarvit pomocí umělých barviv, aby výsledek vypadal jako normální maso.

Pořád máš ještě chuť na "výborné" a "kuřecí" nugetky? Dám ti lepší recept - sice asi nebude chutnat jako z McDonalds, ale rozhodně to nebude taková sra*** jako z mekáče. Prostě vezmi kuřecí prsíčka, nalož je na pár hodin do barbecue marinády, potom je vyndej, obal v trojobalu (mouka vajíčko a strouhanka) a osmaž. Sice to taky není to nejzdravější jídlo, ale lepší než to, co jsem popsal v minulých odstavcích.

McDonalds sice na obale McNuggets uvádí, že se jedná o "kuřecí prsa, nahrubo sekaná", ale jistě vidíte, že to zdaleka není tak, jak si myslíte.

Doufám že jsem pomohl.

Pravé kuřecí nugetky z mc donaldu
majsterjoe*

*zed**zed*

Vzdyt to neni pravda. Muzete to dokazat? A jeste ohodnoceno body!

doplněno 08.02.13 12:18:

Jo a v USA je Mc stejne drahy jako u nas.

walli75

Může být, že je to u nás stejně drahé, já jsem chtěla vysvětlit, proč je to takto naceněno. Jaká tam asi může být kvalita hovězího masa, např. hovězí žebírka jsou po strojovém očištění následně r u č n ě (tedy nožem v ruce) ještě ke kosti oškrábána. Proces strojového separátu vysvětlil výše lightknightcz®. Zdraví Wallina

08.02.13 11:25
walli75

Další mňamka z "Mekáče" je samotná "masová" placka v hamburgeru. není to dlouho kdy se v USA prodával za 99 centů. Proč?

Maso do placky je do čista seškrábáno od kosti ručně, není výjimkou, že se povede tomu, kdo na tom pracuje seškrábnout i vlastní nehty. Pak zbývá vše pomlít,, ochutit a vyrobit nějakou graficky povedenou fotku...

praivo*

Z toho se dělají spíš


párky .

petula6

přesně kvůli tomuhle nechodím do mc donaldu..

chalec

 

 

albatros498022*
hodnocení

2x

Pokud by to někdo věděl tak si může otevřít Mc Donald

 

metallica*
hodnocení

2x

Já teda do mekáče nechodím byla jsem tak asi třikrát a vždycky totální hnus...nechápu jak todle může chutnat a že mají spousta zákazníků...to není žádná kvalita...houska na burger totál odporná, maso...no jestli se to dá nazvat maso?jediné co mi tam chutnalo bylo frappe tot vše.

majsterjoe*

Promin, nikdo se te ale neptal. Otazka zni jinak. Mimochodem je to tvuj subjektivni pocit. Mne taky nechutna spousta veci ale nebudu na to rikat jaky je to totalni hnus a odporne. Proste to sve zakazniky ma. A docela prijde vhod v noci po ceste si koupit cheesburger, hranolky a colu. Proc ne. Je to fastfood, neni to restaurace.

martinaa*

To je opět zbytečné... co na tom, že o tom lidi ví kulový a jen následují bulvární plátky a jeich "zaručeně šokující a pravdivé" informace:)

Známý od skorotchána dováží do MCD maso na hambáče... a i když je to třeba ze staršho kusu, je to pořád A1 kvalita. To už ale nikdo slyšet nechce...

 

hodnocení

1x
avatar pest

Něco tady: labuznik.cz/... ale zkušenost nemám.

Potom jedině jít na brigádu do mekáče a šlouhnout jim tam know-how *palec*

doplněno 08.02.13 09:05:

nedá mi to, abych nezveřejnil propagační video z Mekáče


youtu.be/... jestli tímhle chtějí nalákat nové pracovníky, tak je podle mě spíš odradí...smáli jsme se tomu dost dlouho *vtip*

ten recept je úplně mimo. nugety se u meka dělaj se strojně odděleného masa (FUJ!). a váš recept je z kuřecích prsíček...

na brigádě nic nešlohnete. maj to mražený a hodí to do fritézy...

mimochodem, zajímalo by mě, kde kuřatům ty nugety rostou...

doplněno 07.02.13 20:06:

lightknightcz byl rychlejší (koukám u toho na hokej) a dokonalejší.*palec*

 

hodnocení

0x
avatar diesel

Řekl bych že než spekulovat jak je udělat,dám si grilované či pečené kuře a možná vyjde levněji a ZDRAVĚJI než ny 1000x vyfritovaném oleji,který bych tak akorát nalil do staršího naftového motoru!

 

stirecek*
hodnocení

0x
Kuřecí? To se jen tak jmenuje, ve skutecnosti je to jen chemie a směs koření, které dělá chuť. Divím se lidem, ze jakékoliv polotovary, i mrazene vůbec kupují. Tráví sami sebe.

 

lis*
hodnocení

0x

No to bych taky ráda věděla

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]